ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Παραλίγο σύρραξη ολόκληρης γειτονιάς στο Ναύπλιο με Αθηναίους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
Παραλίγο σύρραξη ολόκληρης γειτονιάς στο Ναύπλιο με Αθηναίους κορωνό... επισκέπτες!!!
Με πολύ επικριτικά σχόλια υποδέχθηκε μια ολόκληρη γειτονία σε περιοχή του Ναυπλίου την άφιξη τεσσάρων ατόμων που κατέφθασαν την Παρασκευή 20 Μαρτίου λίγο μετά το μεσημέρι από την Αθήνα.


Δύο ζευγάρια τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού τύπου τζιπ, έφθασαν προερχόμενα από την Αθήνα το μεσημέρι σε διαμέρισμα το οποίο διατηρεί το ένα από τα δυο ζευγάρια, στην πόλη του Ναυπλίου.

Την άφιξη τους, καθώς κατέβαζαν βαλίτσες και πραγματα από το αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο μπαλκόνι και ο οποίος ξεκίνησε να τους κατσαδιάζει για την επιλογή τους να έρθουν στο Ναύπλιο μαζί με φιλοξενούμενους, εν μέσω της πανδημίας, σαν να ήρθαν για διακοπές.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με βρισιές και ακατανόμαστες εκφράσεις που ξεσήκωσαν ολόκληρη  την γειτονιά, που δεν άργησε να βγει στα μπαλκόνια και να αρχίσουν να τους εξυβρίζουν όλοι μαζί...

Από τον έντονο διαπληκτισμό και την φασαρία που ακολούθησε παραλίγο να κληθεί η αστυνομία και να καταλήξουν οι εμπλεκόμενοι για μηνύσεις στο τμήμα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έληξε με την μια γυναίκα εκ των δυο ζευγαριών να βάζει τα κλάματα, ενώ χρειάστηκε την φροντίδα γειτόνισσας για να μπορέσει να την συνεφέρει από την πολύ μεγάλη ένταση και τον κλονισμό που υπέστει.

*Φώτο αρχειου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ