ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Δημήτρης Κωστούρος: Νιώθεις υπερήφανος που οι Ναυπλιώτες καταλαβαίνουν...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | | |
Δημήτρης Κωστούρος: Νιώθεις υπερήφανος που οι Ναυπλιώτες καταλαβαίνουν...
Με μια φωτογραφία όπου δείχνει το Ναύπλιο έρημο βράδυ Σαββάτου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εκθειάζει την στάση των πολιτών και των καταστηματαρχών απέναντι στα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

"Κάνοντας μια βόλτα στο Ναύπλιο και βλέποντας την ελάχιστη κίνηση στους δρόμους , τις άδειες παιδικές χαρές και τα σκοτεινά κλειστά μαγαζιά εστίασης ένα είναι σίγουρο ότι ούτε θλίψη σου προκαλεί ούτε στεναχώρια. 

Νιώθεις υπερήφανος που οι Ναυπλιώτες καταλαβαίνουν, αντιλαμβάνονται και ενεργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και των καταστάσεων. 

Μένουμε σπίτι γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την δοκιμασία που έχουμε μπροστά μας.

Αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε στις δύσκολες στιγμές να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για το κοινό καλό.

Μένουμε σπίτι.

Προστατεύουμε τον εαυτό μας προστατεύουμε τους συμπολίτες μας και την πατρίδα."

Ο Δημαρχος Ναυπλιέων με ανάρτηση του στα social media νωρίτερα εφιστά την προσοχή των γονέων που έχουν μικρά παιδιά ώστε να μην χρησιμοποιούν τις παιδικές χαρές ενώ ενημερώνει αναλυτικά μέσω των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

"Υπομονή επιμονή και συγκέντρωση στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Μία από αυτές τις οδηγίες είναι η μη χρήση των παιδικών χαρών.
Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τις παιδικές χαρές.
Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας, εμείς θα δείξουμε σε όλους πως πρέπει να φέρεται μια χώρα σε στιγμές δοκιμασίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ!

Αναστέλλονται οι ακόλουθες επιχειρηματικές δραστηριότητες σε όλη τη χώρα από σήμερα στις 12 τα μεσανυχτα και μέχρι νεώτερης απόφασης (αναγράφεται ο σχετικός Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας – ΚΑΔ):

⚠️1. Δραστηριότητες κάθε είδους υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης (ΚΑΔ 5610), με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery, room service κτλ.) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take-away) στις οποίες δεν επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων και το σερβίρισμα σε αυτά.

⚠️2. Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις (catering) (ΚΑΔ 5621).
⚠️3. Δραστηριότητες κάθε είδους παροχής ποτών (χορευτικά κέντρα, αναψυκτήρια, καφέ μπαρ, καφενεία, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης κτλ.) (ΚΑΔ 5630), με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery, room service κτλ.) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take-away) στις οποίες δεν επιτρέπεται η χρήση τραπεζοκαθισμάτων και το σερβίρισμα σε αυτά.
⚠️4. Δραστηριότητες προβολής κινηματογραφικών ταινιών (ΚΑΔ 5914).
⚠️5. Εκμετάλλευση αιθουσών θεαμάτων και συναφείς δραστηριότητες (ΚΑΔ 9004).
⚠️6. Δραστηριότητες βιβλιοθηκών και αρχειοφυλακείων (ΚΑΔ 9101).
⚠️7. Δραστηριότητες μουσείων (ΚΑΔ 9102).
⚠️8. Λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών (ΚΑΔ 9103).
⚠️9. Τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα (συμπεριλαμβανομένων καζίνο, χαρτοπαιχτικών λεσχών κτλ.) (ΚΑΔ 9200), εξαιρουμένων των δραστηριοτήτων πλανόδιου πωλητή, υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απ ευθείας (on-line) σύνδεση και υπηρεσιών στοιχημάτων σε απ ευθείας (on-line) σύνδεση.
⚠️10. Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων (ΚΑΔ 9311).
⚠️11. Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων (ΚΑΔ 9312), με εξαίρεση αθλητών και ομάδων που είναι σε στάδιο προετοιμασίας για τους ολυμπιακούς γώνες.
⚠️12. Εγκαταστάσεις γυμναστικής (ΚΑΔ 9313).
⚠️13. Δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων (πάρκα ψυχαγωγίας, λούνα παρκ, πανηγύρια, εκθέσεις εμπορικού χαρακτήρια κτλ.) (ΚΑΔ 9321).
⚠️14. Οι ακόλουθες άλλες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας: Υπηρεσίες ντισκοτέκ (χωρίς προσφορά ποτού ή φαγητού) (ΚΑΔ 93.29.19.04), Υπηρεσίες παιδότοπου (ΚΑΔ 93.29.19.05), Υπηρεσίες σφαιριστηρίου και συναφών ψυχαγωγικών παιχνιδιών (ποδοσφαιράκια κλπ) (ΚΑΔ 93.29.19.06), Άλλες υπηρεσίες θεάματος (ΚΑΔ 93.29.2).
⚠️15. Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής (ΚΑΔ 9602).
⚠️16. Δραστηριότητες σχετικές με τη φυσική ευεξία (ΚΑΔ 9604).
⚠️17. Οι ακόλουθες άλλες δραστηριότητες παροχής προσωπικών υπηρεσιών: Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ) (ΚΑΔ 96.09.19.09), υπηρεσίες ιερόδουλου (ΚΑΔ 96.09.19.12), υπηρεσίες τρυπήματος δέρματος του σώματος (piercing) (ΚΑΔ 96.09.19.17).
⚠️18. Η δραστηριότητα όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops−in−a−shop), βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (outlet), εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, με εξαίρεση τα υπερκαταστήματα τροφίμων σούπερ μάρκετ.

Γενική οδηγία: Σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης κοινού δίνεται η γενική οδηγία τα καταστήματα να λάβουν κάθε πρόσφορο μέτρο προφύλαξης ώστε να μην δημιουργούνται ουρές άνω των πέντε (5) ατόμων.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε-προστατευόμαστε!
#civilprotection #covid19
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ