ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Περιπολίες αστυνομικών σε παραλίες στο Ναύπλιο - Έκλεισαν πεζοπορικές διαδρομές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. | |
Περιπολίες αστυνομικών σε παραλίες στο Ναύπλιο - Απαγόρευαν βόλτες και κολύμπι
Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας και στις παραλίες του Ναυπλίου όπου σήμερα αστυνομικοί απαγόρευαν την κυκλοφορία των πολιτών στα πλαίσια της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβερνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

 Στην παραλία της Καραθώνας απαγορεύθηκαν οι βόλτες και τα μπάνια και στην πλάζ της Αρβανιτιάς αστυνομικοί δεν άφηναν αυτοκίνητα να παρκάρουν στην πλατεία, ενώ έκλεισαν και την πρόσβαση στην παραλία και τον δρόμο Αρβανιτιά - Καραθώνας, που πολλοί χρησιμοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες για πεζοπορία και είχε παρατηρηθεί συνωστισμός.
 Στην πόλη του Ναυπλίου το απόγευμα η κίνηση ηταν μηδενική σε όλους τους δρόμους ενώ η αστυνομία έκανε συχνά την εμφάνιση της σε κεντρικούς δρόμους με περιπολικά και μηχανές της ΔΙΑΣ.
Οι σημερινοί έλεγχοι είχαν χαρακτήρα κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων. Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ