ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Θλιβερή εικόνα από το άλλοτε κοσμοπολίτικο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | | |
Θλίψη και αγωνία στο άλλοτε κοσμοπολίτικο Ναύπλιο (βίντεο)
Η άλλοτε πολύβουη ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο παρουσιάζει την εικόνα μιας έρημης και καταθλιπτικής πόλης που δεν θυμίζει απολύτως τίποτα από το πρόσφατο τουριστικό παρελθόν της.

Μόνο τα ιστορικά της κτίρια συνδεδεμένα με την ένδοξη ιστορία της πόλης μένουν για να θυμίζουν πως αυτή η πόλη κάποτε έσφυζε από ζωή.
Τα γέλια και τα παιχνίδια των πιτσιρικάδων στην πλατεία έπαψαν να ακούγονται και η απόλυτη τρομακτική ησυχία έχει απλωθεί σαν πέπλο τρόμου πάνω από το άλλοτε ρομαντικό για βόλτες Ναύπλιο.
Τα γραφικά στενάκια τ΄ Αναπλιού άδειασαν από τουρίστες, οι δεκάδες ταβέρνες έκλεισαν τις πόρτες τους και τα τραπέζια τους βρίσκονται στοιβαγμένα σε μια γωνιά, περιμένοντας πως κάποτε θα φιλοξενήσουν και πάλι τους χιλιάδες επισκέπτες της Αργολικής πρωτεύουσας. 
Πονάει η ψυχή των Ναυπλιωτών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε μια πόλη κοσμοπολίτισσα, σε μια πόλη που δεν έπαψε ποτέ να ζει, πάντα κάτω από το βαρύ φορτίο της ιστορίας που μέχρι σημερα δεν κατέγραψε ποτέ παρόμοια εικόνα. Και δεν είναι ο τρόμος από τον κορωνοϊό που αργά η γρήγορα θα ξεπεραστεί, είναι η αγωνία για το αύριο που όλα δείχνουν πως θα είναι τρομακτικά δύσκολο για όλους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ