Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Τηλεκπαίδευση και στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Τηλεκπαίδευση και στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος
Ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα σήμερα στα τμήματα Μετεκπαίδευσης και στο ΙΕΚ της Τουριστικής Σχολής του Υπ Τουρισμού με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Μία ακόμα κορυφαία καινοτομία για την Τουριστική Σχολή Αργους και για όλες τις δομές του Υπ Τουρισμού με την σύμπραξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την υποστήριξη της Microsoft και την αποδοτική προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου κυρίως του Υφυπουργού Μ. Κόνσολα. 

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας στην τουριστική εκπαίδευση είναι ένα άλμα προς το μέλλον, μια κορυφαία καινοτομία που ενεργοποιείται μέσα σε έκτακτες συνθήκες προσφέροντας όμως απεριόριστες δυνατότητες εκμάθησης στο πλαίσιο του Αναλυτικού και Ωρολογίου προγράμματος με την ασφάλεια και την άνεση του δικού μας χώρου. 

Ολοι οι μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Τουριστικής Σχολής Αργους ( ΙΕΚ & Μετεκπαίδευση ) αποκτώντας κωδικούς εισαγωγής περιηγούνται ευχάριστα στην άριστα δομημένη εκπαιδευτική πλατφόρμα της Microsoft παρακολουθώντας και συμμετέχοντας καθημερινά στα μαθήματά τους σε όλες τις ειδικότητες με προσομοίωση της αίθουσας διδασκαλίας. Σήμερα μάλιστα ο Υφυπουργός Τουρισμού θα συνδεθεί με την σχολή μας ώστε να συνομιλήσει και να παρακολουθήσει διαδικτυακά το μάθημα Οινολογίας. 

Το Υπουργείο Τουρισμού έχει αναρτήσει και στο κανάλι youtube σχετικό μήνυμα για την τηλεκπαίδευση. (https://youtu.be/NDxvHEotiEs). Μένουμε Σπίτι λοιπόν και συνεχίζουμε τις σπουδές μας. Εύχομαι σε όλους τους καταρτιζόμενους-νες και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό καλές συνεδρίες


Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ