ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Δήμος Επιδαύρου: Προχωράμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
Δήμος Επιδαύρου: Προχωράμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα!
 Σε ενημέρωση προς τους πολίτες προχώρησε σήμερα ο Δημαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης περιγράφοντας τι έχει γίνει σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο στο Δήμο και πως έχουν οργανωθεί οι υπηρεσίες με βάση της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει όλη η χώρα με τον κορωνοϊό

☆ Πριν πάμε στο δημαρχείο κλείνουμε ραντεβού

☆ Εαν γνωρίζουμε άτομα που χρήζουν ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ βοήθειας ενημερώνουμε τον δήμαρχο και τους τοπικούς προέδρους. Από αύριο θα λειτουργήσει και ειδική υπηρεσία για αυτό τον λόγο

☆ Προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα επείγοντα ζητήματα των συμπολιτών μας. Ήδη προμηθευτήκαμε φορητούς υπολογιστές και ειδικό προγραμμα και από αύριο θα εργάζονται εξ αποστάσεως σχεδόν όλα τα τμήματα του δήμου μας.

☆ στη Νέα σελίδα μας www.epidavros.gr υπάρχει εφαρμογή ψηφιακών πιστοποιητικών.
☆ οι εργαζόμενοι της καθαριότητας συνεχίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα δρομολόγια τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό!
☆ Ο δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ειναι κάθε μέρα στο πόστο τους και προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αλλά και μεγάλα προβλήματα! Δεν εφησυχάζουμε αλλά σχεδιάζουμε και προχωράμε μέσα από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.
☆ τέλος, έχει γίνει ήδη απολύμανση σε σχολεία, αθλητικούς χώρους, δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα και κτίρια , στην Αστυνομία, το Κέντρο Υγείας Λυγουριου, το λιμεναρχείο και συνεχίζουμε με τις εκκλησίες. Όταν με το κάλο ειναι έτοιμα να ανοίξουν θα ξανακάνουμε στα σχολειά μας και όπου αλλού χρειαστεί!
Οι υπόλοιποι άπλα #μενουμε_σπίτι.
Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ