ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Σύσκεψη στην Αργολίδα των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:06:00 μ.μ. | | |
Σύσκεψη στην Αργολίδα των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (βίντεο)
Ευρεία σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Μαρτίου στην Αργολίδα για τον κορωνοϊό.
Στην σύσκεψη μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνης, οι Δήμαρχοι, Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Επιδαύρου Τ. Χρόνης, Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος ο γενικός διευθυντής δημόσιας υγείας κ. Διαμαντόπουλος, οι διοικητές των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κ. Κατσαρός , η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Αριστέα Κατσουλάκου, οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, ο υπευθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Β. Οψιμούλης ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Τ. Κοντός, εκπρόσωποι της αστυνομίας του Στράτου της Πυροσβεστικής και οι υπευθυνοι της πολίτικης προστασίας των δήμων.
Στην εν λόγω σύσκεψη συζητήθηκαν τρόποι για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορωνοϊό.
Διαπιστώθηκε, τέλος, η ανάγκη αφ’ ενός της δημιουργίας ενός κέντρου αναφοράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την συγκεκριμένη επιδημία και αφ’ ετέρου της διατύπωσης αιτήματος για την υποστήριξη των νοσηλευτικών μονάδων της Περιφέρειας με το αναγκαίο προσωπικό και τα αναγκαία μέσα, καθώς -όπως τονίστηκε- “πραγματικά υπάρχουν ελλείψεις και στα δύο αυτά πεδία”που περιλαμβάνονται στις διαπιστώσεις από την ευρύτατη σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στην Τρίπολη, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ