Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Αναστέλλει τις διακοπές υδροδότησης η ΔΕΥΑ Ναυπλίου λόγω οφειλών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | |
Αναστέλλει τις διακοπές υδροδότησης η ΔΕΥΑ Ναυπλίου λόγω οφειλών
Η Δ.Ε.Υ.Α.ΝΑΥΠΛΙΟΥ από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το μεγάλο αυτό ζήτημα με τον κορωνοιό προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να κάνει όσο το δυνατόν ευκολότερη τη ζωή των δημοτών μας. 

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και η αναστολή διακοπής υδροδότησης σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής τρέχοντος λογαριασμού αλλά και η αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης λογαριασμών και ληξιπρόθεσμων οφειλών . 

Ήδη κλιμάκιο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. επανασυνδέει υδρόμετρα τα οποία είχαν τεθεί σε διακοπή.Η νέα ρύθμιση δίνει την δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών σε 60 δόσεις (ίσχυε 12 δόσεις ) και σε 120 για όσους έχουν ειδικό τιμολόγιο. 

Η προκαταβολή μειώθηκε σε 5% ( ίσχυε 20%)Η υπηρεσία μας επεξεργάζεται τη δυνατότητα να επισκέπτεται ο ταμίας μας όσους θέλουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους με χρήση POS (σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ) .Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση της ταυτότητας πληρωμής που υπάρχει στον λογαριασμό σας.

Το νερό είναι αναγκαίο στην άμυνα μας απέναντι στην πανδημία και η απρόσκοπτη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έχει ανάγκη την συνέπεια σας.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ