ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης και η Euroins Ελλάδος ενισχύουν έμπρακτα την Εθνοφυλακή της Λέρου με απαραίτητο εξοπλισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης και η Euroins Ελλάδος ενισχύουν έμπρακτα την Εθνοφυλακή της Λέρου με απαραίτητο εξοπλισμό
Γιλέκα μάχης, κιάλια νυκτερινής όρασης, αορτήρες όπλων, ωτοασπίδες, επιγονατίδες και επιαγκωνίδες με τελικό αποδέκτη την Εθνοφρουρά της Λέρου, με την συνεργασία της Euroins Ελλάδος και πρωτοβουλία του Γενικού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, προωθούνται στην τοπική μονάδα.

Η πίστη της εταιρείας στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, τον Στρατό, το Λιμενικό και την Αστυνομία αποδεικνύεται εδώ και χρόνια με συνεχείς δωρεές τόσο σε εξοπλισμό όσο και στην κατασκευή απαραίτητων υποδομών. 
Και στην παρούσα συγκυρία θα ανταποκριθούμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει το καθήκον, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας. Θα σταθούμε αρωγοί καλύπτοντας όσες περισσότερες ανάγκες προκύψουν στον δύσκολο δρόμο που έχει η χώρα μας μπροστά της. 

Στο ίδιο πλαίσιο, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός περιλαμβάνει πολλές ακόμη ενέργειες σε συνεργασία με τις Αρχές, που θα μας βρίσκουν στην πρώτη γραμμή έμπρακτης συμπαράστασης και θα ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες, σταδιακά. Καλούμε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιχειρηματίες που αναπτύσσονται στην Ελλάδα να συμμετέχουν ενεργά δείχνοντας έτσι ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι έργο ουσίας!

Με εκτίμηση,
Euroins Ελλάδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ