ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κοντά και στις ευπαθείς ομάδες η Euroins και ο Κ. Μάκαρης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | | |
Κοντά και στις ευπαθείς ομάδες η Euroins και ο Κ. Μάκαρης!
Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης και η Euroins Ελλάδος για πολλοστή φορά στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Αυτήν την φορά πρόκειται για το Γηροκομείο Ναυπλίου, ευρύτερα γνωστό ως Ίδρυμα Μαρίας Ράδου. 

Το Γηροκομείο αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα από έλλειψη εξοπλισμού που αφορά την ποιότητα ζωής των τροφίμων αλλά και την καθημερινή τους φροντίδα. Τα απαραίτητα είδη παραδόθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου, εν μέσω λοιπών έκτακτων δράσεων της εταιρείας μας που ενίσχυσε την Εθνοφρουρά σε κομβικά σημεία της χώρας, λόγω του προσφυγικού ζητήματος που μαίνεται.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα, στρατηγική του Γενικού Διευθυντή κ. Μάκαρη για την οποία η Euroins έχει βραβευτεί ήδη δυο φορές, δεν αποτελεί νέο. Οι δράσεις μας μέσα από το πρόγραμμα ΕΚΕ της Euroins, υποδεικνύουν ότι η ανταποδοτικότητα στην κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα!
 
Δεσμευόμαστε -και εμπράκτως αποδεικνύουμε- ότι οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα συνεχιστούν ακριβώς όπως συνεχίζονται τόσα χρόνια. Η παρακαταθήκη του έργου που δημιουργούμε με συνέπεια και σταθερότητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των πεποιθήσεών μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ