ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ολικές οι ακυρώσεις στα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας και της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. | |
Ολικές οι ακυρώσεις στα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας και της Αργολίδας
Τα δωδεκάμηνης λειτουργίας κάμπινγκ, που δέχονται, κυρίως γκρουπ Τρίτης Ηλικίας, περιηγητές που επισκέπτονται τους Δελφούς, την αρχαία Ολυμπία, την Ακρόπολη, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες κτλ., κατά την περίοδο Μάρτιο – Ιούνιο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο έχουν υποστεί ακυρώσεις για όλη τη χρονιά» αναφέρει στο ethnos.gr ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κάμπινγκ και πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημητρίου.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, αυτά τα κάμπινγκ, τα οποία βρίσκονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Δελφούς, Αττική κτλ., εφόσον ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την 1η Ιουνίου, «και όλα βεβαίως, εξαρτώνται, από το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία», δεν έχουν κρατήσεις από μεμονωμένους πελάτες.
Έλληνες και Βαλκάνιοι

Σ’ ότι αφορά τα εποχικά κάμπινγκ, και εφόσον ανοίξουν την 1η Ιουλίου, «Ιούλιο και Αύγουστο έρχονται κυρίως Ιταλοί, Γάλλοι, Ολλανδοί, Γερμανοί, ποιος θα τολμήσει φέτος να έρθει, πόσο θα νιώθουν ασφαλείς και ποιοι θα έχουν τη διάθεση;» αναφέρει στο ethnos.gr ο κ. Δεληδημητρίου.

Ωστόσο, οι επιχειρηματίες των κάμπινγκ εναποθέτουν τις ελπίδες τους τόσο στον εγχώριο τουρισμό όσο και στους Βαλκάνιους, κυρίως για τα κάμπινγκ της Χαλκιδικής και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος.

«Εάν σωθεί φέτος η παρτίδα θα είναι από τους Έλληνες και τους Βαλκάνιους» αναφέρει με αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κάμπινγκ και πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημητρίου.

Ο ίδιος, παράλληλα εκφράζει την ανησυχία του και για τις θέσεις εργασίας, «είναι ένα ‘αγκάθι’, να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας, πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα για τους εποχικά εργαζόμενους» εξηγεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ