ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

12,5 τόνους πορτοκάλια κατάφεραν να κλέψουν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | | | |
12,5 τόνους πορτοκάλια κατάφεραν να κλέψουν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν στην Αργολίδα
Πρωτοφανές για τα αστυνομικά δεδομένα της Αργολίδας θεωρείται το περιστατικό με τις τρεις γυναίκες που μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες 12,5 τόνους πορτοκάλια από αγροκτήματα σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 28, 39 και 57 ετών, συνελήφθησαν χθες στο χωριό Παναρίτι του Δημου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, καθώς μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Έγιναν όμως αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων.

Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στην χωριό Ανυφί στο Ναύπλιο.

Ακόμα στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στην κοινότητα Μοναστηράκι του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ενώ, στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα πάλι στην περιοχή Μοναστηράκι κοντά στις Μυκήνες,

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

Αξιωματικοί της αστυνομίας εκφράζουν την έκπληξη τους από το μέγεθος της πρωτοφανούς σε μέγεθος κλοπής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ