ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος: Αρνητικά και τα 177 δείγματα κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γεωργόπουλος: Αρνητικά και τα 177 δείγματα κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα αφού και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν από κατοίκους του Δήμου Ερμιονίδας στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, είναι όλα αρνητικά στο τεστ για τον κορωνοϊό COVID-19.

Η επιλογή των συμπολιτών μας οι οποίοι ελέγχθηκαν έγινε από τον Ε.Ο.Δ.Υ., βάση συγκεκριμένων πρωτοκόλλων ιχνηλάτησης και αφορούσε δυνητικές επαφές των φιλοξενουμένων προσφύγων και μεταναστών στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Το δείγμα είναι στατιστικά πάρα πολύ μεγάλο και περιλαμβάνει συμπολίτες μας που βρίσκονται στο επίκεντρο της ενεργής οικονομικής ζωής της περιοχής μας, με πλήθος καθημερινών συναλλαγών, όπως υπαλλήλους σούπερ μάρκετ, καταστημάτων τροφοδοσίας, ταχυμεταφορών, τραπεζών, φαρμακείων, βενζινάδικων, αστυνομικούς κ.λ.π.

Πέρα από αυτούς, έχουν ελεγχθεί και έχουν βγει αρνητικοί όλοι οι ντόπιοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, το προσωπικού το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και όλες οι επαφές της εργαζομένης στη δομή και του συζύγου της που βρέθηκαν θετικοί την Πέμπτη 16 Απριλίου.

Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έχει ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα διασποράς του ιού στο Δήμο Ερμιονίδας.

Τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν συνεχίζουν να ισχύουν και σας καλώ όλους μαζί να συνεχίζουμε να τα τηρούμε μέχρι τη λήξη τους.

Το ξενοδοχείο Γαλαξίας συνεχίζει να είναι πλήρως αποκλεισμένο και στεγανοποιημένο.

Ήδη έχω θέσει επί τάπητος τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραμονής ή μη των φιλοξενουμένων προσφύγων και μεταναστών σε αυτό καθώς και τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειάς τους.

Σχετικά με όλους εκείνους που βρήκαν την ευκαιρία να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να δυσφημούν με ανυπόστατες φήμες την πανέμορφη περιοχή μας και τους κατοίκους της, έχει δρομολογηθεί από πλευράς Δήμου Ερμιονίδας η νομική οδός ως άμεση απάντηση.

Σας ευχαριστώ θερμά για την καθολική υποστήριξη και σας καλώ για μια ακόμα φορά όλοι μαζί ενωμένοι, να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τα περιοριστικά μέτρα, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε βγει νικητές και από αυτή τη δοκιμασία, αποδεικνύοντας στην πράξη και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Δήμος Ερμιονίδας είναι ο πιο καθαρός σε όλη την Ελλάδα.

Ιωάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ