ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Γ. Γκιόλας: Η κοινωνία χρειάζεται γενναία μέτρα για να σταθεί όρθια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Η κοινωνία θέλει γενναία μέτρα για να σταθεί όρθια
Αξιοποίηση τώρα των 24 δις από το μαξιλάρι που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος της κοινωνίας ζήτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Απόλυτα εφικτό και κοστολογημένο το Ολιστικό Πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.


· Άμεση ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, του τομέα που μάχεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

· Απολύτως απαραίτητη κρίνεται η έκδοση του ευρωομολόγου όσο κι αν την αντιστρατεύονται η Γερμανία και οι συνήθεις ακόλουθοί της.

· Οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις πρέπει να ενισχυθούν άμεσα πριν οδηγηθούν στο βάραθρο από την κρίση της πανδημίας. Με τα ψίχουλα που προτίθεται να διαθέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. η Οικονομία της χώρας λόγω της μεγάλης ύφεσης που διαγράφεται, θα οδηγηθεί σε βαθιά κρίση, με ορατό τον κίνδυνο προσφυγής σε νέο Μνημόνιο.

· Η αποδοχή των επιστημόνων που μας ενημερώνουν δεν αποκλείει την κριτική στις διαπιστώσεις και τα αποτελέσματα που έχουν επέλθει.

· Η έλλειψη προετοιμασίας, η έλλειψη υγειονομικού υλικού και τα συγκριτικά ελάχιστα τεστ που γίνονται, είναι μια αρνητική πραγματικότητα που πρέπει να τονίζεται. Δόθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ για να γίνονται εξετάσεις σε οικονομικά εύπορους και αφέθηκαν στην τύχη τους οι οικονομικά ασθενείς.

· Σταγόνα στον ωκεανό είναι η βοήθεια των Ευρωπαίων προς τις οικονομίες των χωρών – μελών για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοιού.

Ολόκληρη η συνέντευξη, στο ηχητικό που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ