ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ξεσάλωμα των εργοδοτών στα εργασιακά δικαιώματα καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
Ξεσάλωμα των εργοδοτών στα εργασιακά δικαιώματα καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας
Το ξεσάλωμα στα εργασιακά δικαιώματα για τους εργοδότες και την κυβέρνησή τους, δεν έχει όρια. Χωρίς καμία λογική, και θεωρώντας πως οι εργαζόμενοι είναι στα αλήθεια «ζώα», το υπουργείο Εργασίας, προφανώς καθ’ υπόδειξη των "καλών" εργοδοτών στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, αποφάσισαν χτες το μεσημέρι να παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας ως και τις 20:30, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους λίγες ώρες νωρίτερα.
Είναι το πασχαλιάτικο δώρο της κυβέρνησης και του υφυπουργού ανάπτυξης στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ δυο μέρες μετά τις κινητοποιήσεις τους και τρανή απόδειξη πόσο τους λογαριάζουν και πόσο υποκριτικά είναι τα «ευχαριστώ» τους, σε αυτούς τους εργαζόμενους.

Η ζωή των εργαζομένων δεν είναι λάστιχο, να το τραβάνε οι εργοδότες κατά πως τους βολεύει κάθε φορά. Δεν γίνεται οι χιλιάδες εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ που όλες αυτές τις μέρες έχουν λιώσει στη δουλειά, να μαθαίνουν στο παρά πέντε παρατάσεις από τα υπουργεία. Έχουν οικογένειες, παιδιά, έχουν ανάγκη από ξεκούραση.

Κυβέρνηση και εργοδοσία έχουν στόχο να σταυρώσουν τους εργαζόμενος στα σούπερ μάρκετ κυριολεκτικά.

Απαιτούμε:

- Να πληρωθούν οι δύο ώρες της χτεσινής (17/4/20) υπερωριακής απασχόλησης με προσαύξηση ανάλογη με εργασία σε μέρα αργίας. Να μην συμψηφιστούν με άλλη μέρα.

Συνάδελφοι, τα πράγματα μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Η οργάνωση στο σωματείο, η πάλη για τα δικαιώματά μας είναι πλέον μονόδρομος, και κάθε ώρα έξω από αυτόν τον αγώνα για κάθε εργαζόμενο έχει γίνει πλέον επικίνδυνη.

Κανένας μόνος - Κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας. Καλούμε τους εργαζόμενους να απευθύνονται στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας (idypal.argolidas@gmail.com - 6948823862/6932134064).

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 

ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! 



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ