Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Νίκος Κοντός: Αντιπολίτευση στα χειρότερα της....

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Νίκος Κοντός: Αντιπολίτευση στα χειρότερα της....
Μετά από όσα ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμποσο. Σχετικα με διαφορά θέματα. Σοβαρά ή μη, ήρθε η ώρα της αντιπολίτευσης. Βέβαια μας θυμήθηκε και λίγο πριν το Πάσχα. Σε μια συνέντευξη στο TV SUPER όταν ανέφερε το γεγονός ότι δεν ψηφίσαμε την Βοήθεια στον Έβρο. Αλλά γιαυτό θα απαντήσουμε μετά την περιπέτεια που βρισκόμαστε, όταν η πανδημία αφήσει την θέση στην μέσα σε εισαγωγικά Κανονικότητα.

Ανέφερε ότι η Αντιπολίτευση από τον καναπέ δεν έδωσε ούτε μια μάσκα.

Σχετικά με τα rapid test. Δεν γνωρίζω ούτε έχει σημασία η γνώμη μου.,αυτά αφορούν τους ειδικούς. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από μας. Ας αφήσουμε τους Γιατρούς μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό των δημοσίων Νοσοκομείο να κανει την δουλειά τους. Ιδιαίτερα ας ακούσουμε με προσοχή την επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ που έχει την ευθύνη.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει αναλάβει με χρήματα που διέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών (45000 ευρώ για τους δημότες, 30000 για τους Ρομα του Δήμου μας) κάποιες, αρμοδιοτητες όπως ψεκασμοι, απολυμανσεις, μέτρα προφύλαξης με γάντια, φόρμες, μάσκες. Καθώς και την ενίσχυση του προγράμματος < Βοήθεια στο σπίτι > και το Δημοτικό κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης θεώρησα καθήκον υποχρέωση να ψηφίσω θετικά σε όλες τις αποφάσεις που ήρθαν στο Δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον covid 19. Αυτό έκανε όλοι η Αντιπολίτευση.

Στην Νέα Κιο προσκλήθηκα μαζί το συνάδελφο της αντιπολίτευσης Χάρη Νενεκουμη. Από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας όπως και όλοι οι τοπικοί Σύμβουλοι στην αρχή της πανδημίας να ενημερωθούμε. Θέσαμε στην διάθεση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσουμε όπου χρειασθεί. Από τοτε δεν μας ενόχλησε κάνεις. Ούτε εμάς αλλά ούτε και τους τοπικούς συμβούλους. Μάλλον η αντιμετώπιση της κατάστασης έγινε προσωπική υπόθεση του Αντιδήμαρχου Γ. Αθανασοπουλου και του Προέδρου Νίκου Σαρηγιαννη. Αυτοί ξέρουν γιατί. Μαζί με τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά κανάλια που έδειχναν τα κατορθώματα τους. Να πράξουν τα αυτονόητα.

Όσο για τον καναπέ κύριε Δήμαρχε καλό είναι να ρωτήσετε τους εκπροσώπους σας στην Νέα Κιο.
Ποιος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος , ποιος πλήρωσε μέρος των υλικών, ποια είναι η εθελόντρια που έραβε και ράβει Μάσκες; Σε ποιες υπηρεσίες στην αρχή της πανδημίας προμήθευσαμε μάσκες; Οταν δεν υπήρχαν ή ήταν πανάκριβες.

Αυτά είναι αυτονόητα στην Νέα Κιο. Δεν χρειάζονται ούτε κανάλια, ούτε είναι αξία αναφοράς αυτή την στιγμή. Δεν έχουν πολλή σημασία μπροστά στην ανθρώπινη ζωή και στην προσπάθεια όλων μας και όπως μπορεί ο καθένας μας, να είμαστε αύριο πάλι όλοι μαζί.
Να μην λείπει κάνεις!

ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΝΈΑ ΚΙΟΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ