ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Άραγε "ξημέρωσε" στην Ερμιονίδα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
Άραγε ξημέρωσε στην Ερμιονίδα;
 Η ευρεία διασπορά και η φονικότητα του COVID 19 είναι δω και καιρό δεδομένη και αποδεδειγμένη. Η Στάση της Πολιτείας ,επίσης σε γενικές γραμμές αναμενόμενη και συνετή.Το παράδειγμα του Galaxy στην Ερμιονίδα είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης χωρίς σχέδιο,όχι μόνο από την παρούσα αλλά και την απελθούσα Κρατική μηχανή σε όλα τα επίπεδα και εξηγούμαι και από την Κεντρική Διοίκηση, την Περιφέρεια , την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους εμπλεκόμενους οι οποίοι έκαναν την συγκεκριμένη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ δομή ,χώρο αποθήκευσης ή κατ άλλους κολαστήριο ανθρώπινων ψυχών. 

Στο μέσον της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ,σε μια αμιγώς τουριστική /παραθεριστική περιοχή,όπου το τετραγωνικό μέτρο γης σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει περισσότερο από οτι σε περιόδους προ κρίσης, όπου τα τελευταια χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί και σχεδιάζονται επενδύσεις δισεκατομμυρίων ,μιά δομή φιλοξενίας μεταναστών μοιάζει παράταιρη,ξένη με το περιβάλλον, δυσλειτουργική ,προβληματική.

Οι εικόνες μέσα από την δομή που δημοσιεύτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο,ειναι μια δυνατή γροθιά στο στομάχι κάθε ανεύθυνο-υπεύθυνου διαχειριστή. Παλιές ασυντήρητες ,διαλυμένες υποδομές,ρυπαρό περιβάλλον, απαράδεκτο φαγητό,ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη,.

Και όλα αυτά σε μια περιοχή που πάσχει από λειψυδρία και υδροδοτείται από ακατάλληλες γεωτρήσεις ,εξακολουθεί να έχει απαράδεκτο οδικό δίκτυο, δεν ξέρει που να διαθέσει απορρίμματα και λύματα ,έχει επί δεκαετίες προβληματική υγειονομική περίθαλψη και ο πληθυσμός της πενταπλασιάζεται την θερινή περίοδο..

Η νέα Δημοτική αρχή μίλησε για τα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, που βρίσκονται σχεδόν 80 χλμ. μακριά, σε μια απόσταση 10 χλμ. το ένα από το άλλο, δείγμα του κοτζαμπασισμού και της κακοδαιμονίας των κρατούντων.

Την ίδια ώρα στο Κεντρο Υγείας Κρανιδίου, μέχρι πρότινος ένα αδέσποτο έλεγχε την είσοδο...Χθες ,μέσα στην αναμπουμπούλα ανακοινώθηκε η ενίσχυση του ΚΥ με 6 γιατρούς και 4 Νοσηλευτές, μονάδα ΕΚΑΒ κ.α.

Αναρωτιέμαι για πόσο και που θα βρισκόμαστε αύριο ή σε 6 μήνες όταν ο ιός και το καλοκαίρι θα έχουν περάσει....

Με εκτίμηση

Ξυναριανός Ε. Ιωάννης
Ταξίαρχος ΕΛ,ΑΣ Ε.Α
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ