ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Διανομή ειδών διατροφής από τον Δήμο Ναυπλιέων σε απόρους, ΑΜΕΑ και άνεργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | | |
Διανομή ειδών διατροφής από τον Δήμο Ναυπλιέων σε απόρους, ΑΜΕΑ και άνεργους (βίντεο)
Συνεχίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποιεί διανομή, σε μακροχρόνια άνεργους, σε Άτομα με Αναπηρία ( ποσοστό 67% και άνω) και απόρους, πασχαλινών λαμπάδων για τα παιδιά, λάδι, είδη πρώτης ανάγκης κ.α
 Η διανομή πραγματοποιείται σήμερα Μ.Τρίτη έως και την Μ.Πέμπτη 16/4/2020 από τις 9.00 π.μ. έως και τι 6.00 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου.
Στη διανομή των πακέτων καθοριστική είναι η συμβολή των ανθρώπων που εργάζονται στις δομές που έχουν δημιουργηθεί για την βοήθεια στους συμπολίτες μας, των εθελοντών και όλων αυτών που βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που επιτελείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.
Υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και την συμβολή του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας κ.Ραφαήλ Μπαρού καθώς επίσης και των Προέδρων των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου, της κ.Ράλλη (ΔΟΠΠΑΤ) και του κ.Μπούνου (ΔΟΚΟΙΠΑΝ), δεν εξαιρείται κανένας από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς Δήμου , ώστε τις άγιες αυτές ημέρες κανείς να μη νιώθει μόνος και σε κανέναν να μη λείπει τίποτα.
Όσοι έχουν αναλάβει την διανομή των «πακέτων αγάπης» τηρούν πάντα αυστηρά τις οδηγίες της πολιτείας για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού. Για την δράση μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ