ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Το έγκλημα με τις δομές προσφύγων σε αμιγώς τουριστικές περιοχές συνεχίζεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:56:00 μ.μ. | | |
Θετική στον κορωνοϊό/ Covid-19 βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα 19/4, μια Σομαλή πρόσφυγας/ μετανάστρια ετών 28 η οποία διαμένει σε δομή της περιοχής Ερμιονίδας και βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φιλοξενούμενη στο πρώην ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ,στην περιοχή της Ερμιόνης , με μιά υπέροχη παραλία και δυνατότητες αναβαθμισης που σήμερα ρημάζει στα χερια εκμεταλευτών ,μια υγειονομική βόμβα στην μέση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ.

Μιά δομή που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).,που δυστυχώς έσκασε στα χέρια μας.

Με 152 θετικά κρούσματα είναι ξεκάθαρα η πιό σοβαρή περίπτωση ,τουλάχιστον αριθμητικά,στην χώρα μας και μάλιστα σε μια περιοχή που τα νοσοκομεια που μπορούν να καλύψουν θέματα κορωνοίου είναι τουλάχιστον τρείς ώρες δρόμο μακριά (Πατρα-Αθήνα)

Απο καιρό είχαμε καταδικάσει την επιλογή του παλαιού ξενοδοχείου για την φιλοξενεία μεταναστών ,μιλα επιλογή που υποβαθμίζει την περιοχή που θεωρείται μιά απο τις πλέον τουριστικές περιοχέςτης χώρας.

Με δεδομένη την κατάσταση του Κέτρου Υγείας Κρανιδίου,που δεν μπορει να καλύψει ακόμη και τις πιό απλές περιπτώσεις,είναι ευκαιρια να απαιτήσουμε την βελτίωση των υποδομών σε τομείς όπως η παροχή υγεονομικής φροντίδας, περαιτέρω βελτιωση οδικού δικτύου,παροχη πόσμου νερού ,διάυεση και συλλογή απορριμάτων- αποβλήτων...

Καλώ τον Νέο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ και ΔΗΜΑΡΧΟ και τους Αρμόδιους Κρατικους φορείς να σταματήσουν να κωφεύουν η να σφυρίζουν αδιάφορα, Η βόμβα εξεράγη και οιπαραπλευρες απώλειες είναι δεδομένες.

Ενα ευνομούμενο κράτος οφείλει να αντιδράσει άμεσα.

Με εκτίμηση

Ξυναριανός Ε. Ιωάννης
Ταξίαρχος ΕΛ,ΑΣ ε.α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ