ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Μεγάλη ανησυχία στο προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους μετά το σημερινό θετικό κρούσμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:35:00 μ.μ. | | |
Μεγάλη ανησυχία στο προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους μετά το σημερινό θετικό κρούσμα
 Αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους από την είδηση για το θετικό κρούσμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς του Ρίο σήμερα το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής που βρέθηκε θετικός στον covid 19 δεν βρισκόταν σε απομόνωση. Την Τρίτη είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο για εξετάσεις και είχε επιστρέψει στο σπίτι του καθώς περίμενε να εγχειριστεί για ουρολογικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, νοσηλευτές και ιατροί της ουρολογικής κλινικής.

Στον συγκεκριμένο ασθενή με τόπο κατοικίας το Δήμο Ναυπλιέων έγινε προεγχειρητικός έλεγχος και στις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ ήταν εντελώς ασυμπτωματικός. 

Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι του νοσοκομείου έχουν αναστατωθεί και ανησυχούν δικαιολογημένα για την υγεία τους, αλλά και των οικογενειών τους.

Να επισημάνουμε πως το προσωπικό του νοσοκομείου από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, έχει τεθεί σε καραντίνα με οτι μπορεί να συνεπάγεται από αυτό. Σε καραντίνα βρίσκεται και συγγενικό του πρόσωπο που υπηρετεί σε δημόσια υπηρεσία.

Επίσης ένα παράδοξο το οποίο συμβαίνει είναι πως, το Νοσοκομείο Αργολίδας δεν κάνει επίσημη ενημέρωση για τα θετικά κρούσματα με δελτίο τύπου στο οποίο να αναφέρει ηλικία και τόπο διαμονής και ότι ενημέρωση υπάρχει είναι από διαρροές, με αποτέλεσμα να μην είναι σε πολλές περιπτώσεις ακριβής.

Έστω και τώρα θα πρέπει η Διοίκηση του Νοσοκομείου να υιοθέτηση την επίσημη ενημέρωση του κοινού της Αργολίδας με καθημερινό δελτίο τύπου και αναφορά στα πραγματικά γεγονότα ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες της Αργολίδας επίσημα και υπεύθυνα.

*Φώτο αρχείου


   

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ