ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Παναγιώτης Λέντζος: Το έργο μας απάντηση στα ιντερνετικά παραληρήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 μ.μ. | |
Έχω μάθει στη ζωή μου να προσπαθώ πολύ για να δικαιωθώ και δεν περίμενα ότι μια απλή απάντηση από τον κύριο Κυριακού θα με δικαιώσει τόσο πανηγυρικά.Με μια παραληρηματική αναφορά κατορθωμάτων μπροστά στην οποία οι 12 άθλοι του Ηρακλή μοιάζουν με παιδικό ανέκδοτο ο κύριος Κυριάκου συνεχίζει την αλαζονική συμπεριφορά που μόνο στόχο έχει την αυτοπροβολή του.

Αν τα αδεσποτάκια όπως αναφέρει ήταν η μοναδική του ενασχόληση δεν θα περιδιάβαινε καθημερινά τα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλοντας με αναλήθειες, διασκευάζοντας γεγονότα και παραδίδοντας μας σε σχολιασμούς ανθρωποφαγίας από ανθρώπους που ούτε γνωρίζουν που βρίσκεται το Ναύπλιο και τι ακριβώς κάνει ο Δήμος.

Το αν ο Δήμος κάποια στιγμή τον βράβευσε αυτό δείχνει την ανωτερότητα του ως θεσμός και το πως φέρεται στους δημότες όταν κάποια στιγμή αυτοί προσέφεραν στην κοινωνία.
Θα περίμενε οποιοσδήποτε ότι ένας φιλόζωος με αγνά αισθήματα θα χαιρόταν με την επιτυχία που έχουν οι δράσεις του αδελφού σωματείου Ζωοφιλική Ένωση Ναυπλίου και τις δεκάδες υιοθεσίες στις οποίες έχει προχωρήσει σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

 Αντί αυτού, θόλωσε το μυαλό του κυρίου Κυριάκου και επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Δήμου και κατά των κοριτσιών που ασχολούνται με την Ζωοφιλική Ένωση.

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα μόνο και μόνο για να ξέρουν οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων.

Σε ό,τι αφορά την όπως την είχατε χαρακτηρίσει κύριε Κυριακού «ακίνδυνη» αγέλη μέσα στο Ναύπλιο από τα «φοβισμένα» σκυλάκια που δεν πειράζουν κανέναν, η ιατρός η οποία είχε το επεισόδιο ήταν ο έκτος άνθρωπος και δε μας αφήνατε να τα μαζέψουμε γιατί δεν ξέρατε την συμπεριφορά που θα έχουν απέναντι μας.

Για το σκύλο στην Αγία τριάδα ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εσείς θέλατε να το παίξετε ήρωας και προστρέξατε όσο πιο γρήγορα μπορούσατε.

Για το σκύλο στην Πουλακίδα είχατε δικούς σας ιδιαίτερους πολιτικούς λόγους εξού και οι άμεσες ευχαριστίες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά σας «χρησιμοποιώντας» πάντα (οι υπηρεσίες της κτηνιάτρου χρηματοδοτούνται από τον Δήμο Ναυπλιέων μέσω της σύμβασης που συνάπτει κάθε χρόνο ) τα χρήματα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων και καλό θα ήταν αυτό να το κάνετε γνωστό σε κάθε ανάρτηση σας.

 Φωτογραφία - σκυλάκι – όνομα - τι ακριβώς έκανε η κτηνίατρος - πόσα ακριβώς χρεώθηκαν οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων.
Τελειώνοντας επειδή αναφέρεται κάθε νόμιμο δικαίωμα σας, σας υπενθυμίζω ότι νόμιμα δικαιώματα έχουν όλοι και κάτι πολύ σημαντικό, νόμιμα δικαιώματα έχουν και τα ζώα.

Ναι στην φροντίδα των ζώων,  ναι στα φιλοζωικά συναισθήματα, όχι στην ασυλοποίηση,  όχι στην κακοποίηση.

Καλή Ανάσταση σε όλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ