ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η Οικογένεια Χριστοδούλου στηρίζει ενεργά το σύστημα δημόσιας υγείας - Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου

Η Οικογένεια Χριστοδούλου στηρίζει ενεργά το σύστημα δημόσιας υγείας - Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου
Η Οικογένεια Χριστοδούλου, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες του συστήματος υγείας, προχωρά στην επισκευή και αποκατάσταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου. Το Τμήμα βρίσκεται στο ισόγειου του Νοσοκομείου και χρήζει ανακαίνισης με στόχο να παραδοθεί αρτιότερο στους ασθενείς.

Εδώ και σχεδόν 80 χρόνια, το Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου παρέχει υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους πολίτες του Ναυπλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητη η λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, που στόχο έχει την παροχή άμεσης και εξειδικευμένης φροντίδας στους ασθενείς όταν εκδηλώνεται η ανάγκη για οξεία ή επείγουσα νοσηλεία.

Η Οικογένεια Χριστοδούλου δραστηριοποιείται από το 1955 στο Ναύπλιο με ολόκληρη την περιοχή να αποτελεί σταθερά τον υπαρξιακό της πυρήνα. Επιδιώκει δε πάντα να ανταποκρίνεται στα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται με σεβασμό και υπευθυνότητα. Ως εκ τούτου, παραμένοντας πιστή στη διαχρονική δέσμευσή της και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Οικογένεια Χριστοδούλου συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ανάγκης του Νοσοκομείου.

Για την Οικογένεια Χριστοδούλου, η αγάπη και το καλό πρέπει να επιστρέφουν στην κοινωνία και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται ακόμα πιο εντατικά το 2020.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ