ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ: Γίνεται εκτεταμένη ιχνηλάτηση στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | | |
Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ: Γίνεται εκτεταμένη ιχνηλάτηση στην Ερμιονίδα
Για τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στη δομή φιλοξενίας στην Ερμιονίδα Αργολίδας αλλά και για την τραγική περίπτωση του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στην εκπομπή «MEGA Mag».


Για την Ερμιονίδα είπε πως γίνεται «εκτεταμένη ιχνηλάτηση στην περιοχή» και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα ληφθούν μέτρα.

Ειδικότερα γίνονται έλεγχοι σε σημεία «όπου υπάρχουν αυξημένες συρροές, όπως δημόσια καταστήματα και καταστήματα και όπου πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια εστία λόγω διακίνησης κόσμου».

Σχετικά με τις καταγγελίες των συγγενών του 35χρονου που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε πως θα πρέπει να διερευνήσει το θέμα προτού δώσει απαντήσεις.

«Τα εύλογα ερωτήματα κάθε οικογένειας που βιώνει μια τραγωδία οφείλουν να διερευνώνται και να δίνονται απαντήσεις. Χρειάζεται πάντως και συγκαταβατικότητα διότι δεν αντιμετωπίζουμε μια κανονική κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα, ζούμε μια κατάσταση πολέμου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του άτυχου άνδρα κατήγγειλαν πως δεν υποβλήθηκαν στους απαραίτητους ελέγχους για τον κορωνοϊό.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ χαρακτήρισε «εντελώς ασύνηθη» την τραγική περίπτωση της κατάληξης του 35χρονου, που ήταν νέος και υγιής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ