ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Όχι από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας στην ενημέρωση για τα κρούσματα του κορωνοϊού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. | |
Όχι από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας στην ενημέρωση των ΜΜΕ
H Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας αναφέρει σε ανάρτηση της στα social media: "Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων δεν δίνουν πληροφορίες οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους και παραπληροφορούν την κοινότητα. Ο ΕΟΔΥ , η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας, είναι οι αρμόδιοι φορείς για την ενημέρωση των ΜΜΕ."

Αναλυτικότερα η ανάστηση της κας Μαρίας Σαρίδη: 

"Τα νοσοκομεία του νομού Αργολίδας διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ύποπτα ή πιθανά ή επιβεβαιωμένα κρούσματα και οπωσδήποτε δεν κοινοποιούν ονόματα και στοιχεία τα οποία εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα, στα ΜΜΕ.

Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων δεν δίνουν πληροφορίες οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους και παραπληροφορουν την κοινότητα. Ενημερώνουν άμεσα και θεσμικά μόνον εκείνους που προβλέπεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ο ΕΟΔΥ , η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας, είναι οι αρμόδιοι φορείς για την ενημέρωση των ΜΜΕ.

Παρακαλείσθε όλοι, μείνετε σπίτι, τηρείτε τα μέτρα προστασίας και ακολουθείτε τις οδηγίες των επιστημόνων και βοηθήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας για να μείνουμε όλοι υγιείς!

Σας ευχαριστούμε πολύ!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ