ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Όχι Κικίλια στην πρόταση Νίκα για να μετατραπεί το Παναρκαδικό σε νοσοκομείο αναφοράς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | | |
Όχι Κικίλια στην πρόταση Νίκα για να μετατραπεί το Παναρκαδικό σε νοσοκομείο αναφοράς (βίντεο)
Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής (05/04) ο Υπουργός Υγείας. Ο Βασίλης Κικίλιας επί της ουσίας απέρριψε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να μετατραπεί το Παναρκαδικό σε νοσοκομείο αναφοράς για COVID 19, τονίζοντας πως είναι ένα νοσοκομείο που δέχεται και νοσηλευει σοβαρά περιστατικά από όλη την Πελοπόννησο και επομένως υπογράμμισε, πως θα παραμείνει ως έχει.

Παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και τους ομογενείς για τα όσα έχουν προσφέρει διαχρονικά στο Παναρκαδικό νοσοκομειο. 

Αναλυτικά η δήλωση του: 

“Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθώ το νοσοκομείο Τρίπολης. Χαίρομαι που έχουμε μπορέσει να ενισχύσουμε το νοσοκομείο με πάνω από 40 – 50 νοσηλευτές και γιατρούς και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε. 

Θέλω να εξηγήσω, πως μαζί με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τους ασθενείς COVID, οι μονάδες εντατικής θεραπείας δέχονται και σε πολύ μεγάλο ποσοστό και όλα τα άλλα περιστατικά (τροχαία, άλλες νόσους κτλ).

Ένα τέτοιο είναι αυτό το νοσοκομείο, που δέχεται όλα αυτά τα περιστατικά από όλη την Πελοπόννησο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομογενείς που στηρίζουν διαχρονικά αυτό το νοσοκομείο και στον Περιφερειάρχη, στον Υφυπουργό, στους βουλευτές και των άλλων νομών και τον Υφυπουργό Υγείας που είναι και από εδώ. 

Είμαστε σε μια προσπάθεια που περνάει σε μια δεύτερη φάση.Η προσπάθεια να υπερασπιστούμε την υγεία των συμπολιτών μας μέχρι στιγμής έχει πάει καλά. Αυτό πιστώνεται στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους πολίτες. Εχουμε έναν μήνα μπροστά μας τον Απρίλιο που είναι πολύ κρίσιμος. Κανένας δεν θέλει να δει τραγικές εικόνες όπως αυτές που βλέπουμε σε άλλες χώρες. 

Όλοι να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες. Αν γίνει αυτό έρχονται καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο Παναρκαδικό για την προσπάθεια τους. Είμαστε δίπλα τους. Ερωτηθείς για το εάν εξετάζει το αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για να γίνει το Παναρκαδικό νοσοκομείο αναφοράς ανέφερε: “Και ο Περιφερειάρχης έχει συμβάλλει στην στήριξη του νοσοκομείου. 

O ολος σχεδιασμός έχει να κάνει με το τι νοσηλεύει το κάθε νοσοκομείο. Βλέπετε πως εδώ έρχονται τα βαριά περιστατικά από όλη την Πελοπόννησο. Ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει και την εξάπλωση του ιού θα προχωρήσουμε ή όχι στις κινήσεις που πρέπει. Αυτή την στιγμή τα πράγματα θα είναι όπως ακριβώς είναι τώρα”.

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ