Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Ε.Ε.Σ Άργους: Δράσεις στήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας, μοναχικών και ευάλωτων ομάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | |
Ε.Ε.Σ Άργους: Δράσεις στήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας, μοναχικών και ευάλωτων ομάδων
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους, στα πλαίσια της παροχής κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης και πάντα αρωγός του κράτους σε ανθρωπιστικά θέματα, ενόψει της έκτακτης κατάστασης εφαρμογής μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του νέου κορωνοϊου COVID-19, δίνει προτεραιότητα σε δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω στήριξη των συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους με τους Εθελοντές και το Προσωπικό του Τμήματος στηρίζει συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ευάλωτες ομάδες, που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους και δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των φαρμάκων τους στην οικία τους.

Θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2751029836 από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00π.μ. μέχρι τη 1:00μ.μ., δηλώνοντας την ανάγκη τους.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υπενθυμίζοντας ότι: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ