ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Μαρία Ευθυμίου ξανά «κοντά» μας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Μαρία Ευθυμίου ξανά «κοντά» μας!
Συνεχίζουμε να σας δίνουμε καλούς λόγους να μένετε αισιόδοξοι μέσα στην πανδημία! Αυτή τη φορά, ανεβάζουμε μέρος των μαθημάτων Παγκόσμιας Ιστορίας της κας Μαρίας Ευθυμίου στη Νέα Κίο (2014).

Η ανάρτηση θα γίνεται σταδιακά. Στοχεύουμε στην ανάρτηση 3 μαθημάτων κάθε βδομάδα.

Μην ξεχάσετε να γίνετε συνδρομητής/-ήτρια στο κανάλι μας στο YouTube και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, πατώντας το καμπανάκι, για να μαθαίνετε απευθείας πότε ανεβάζουμε το κάθε μάθημα

Από 10 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου 2014, η Καθηγήτρια Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού Μαρία Ευθυμίου παρέδωσε Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας στο αργολικό κοινό. Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας προχωρά στην ανάρτηση μέρους του υλικού αυτού, που βρέθηκε πρόσφατα στο αρχείο του. 

Τα Μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου. Τα Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την μετέπειτα καταξίωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. 

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην κ. Μαρία Ευθυμίου καθώς μέσα από το μαγευτικό ταξίδι στην Παγκόσμια Ιστορία ανέδειξε την ανθρωπιά και το ήθος που τόσο ανάγκη έχουμε ως άτομα και κοινωνία.

Δείτε όλα τα μαθήματα στον σύνδεσμο παρακάτω
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ