Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Γ. Γκιόλας: Χυδαίες λαϊκίστικες τακτικές μολύνουν ως μεταδιδόμενη νοσηρή ίωση την κοινωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | | |
Γ. Γκιόλας: Χυδαίες λαϊκίστικες τακτικές μολύνουν ως μεταδιδόμενη νοσηρή ίωση την κοινωνία
Υπέπεσε στην αντίληψή μου μία ευθέως δημαγωγική, στα όρια της συκοφαντίας, τοποθέτηση από θεσμικό παράγοντα του Νομού, σε συνέντευξή του που δόθηκε σε τοπικό ΜΜΕ.

Για να εξηγούμαι. Ουδείς είναι στο απυρόβλητο και όλων οι πράξεις κρίνονται. Την κοινωνική ευαισθησία του ο καθένας την εκδηλώνει εμπράκτως και κατά συνείδηση.

Επειδή όμως ορισμένοι κακοπροαίρετα πετάνε αρλούμπες και ψευδολογίες στη δημόσια σφαίρα, με αποτέλεσμα, παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας σε μερίδα πολιτών που δεν έχουν ακριβή ενημέρωση, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι:

Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβριο του 2015 διαθέτω το 40% της αποζημίωσής μου στη Δομή Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο Κόμμα, με πάγια τραπεζική εντολή.

Στην παρούσα φάση δεσμεύομαι από τη δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τη γραπτή αίτηση προς τον Πρόεδρο της Βουλής που κατέθεσε η Γραμματέας της Κ.Ο. κ. Όλγα Γεροβασίλη, να διατεθεί με απόφαση δεσμευτική για όλους τους βουλευτές το μισό (50%) της αποζημίωσής μας για τους προσεχείς τρεις μήνες ως ελάχιστη συμβολή για την αντιμετώπιση της ολέθριας κρίσης από την πανδημία, που πλήττει την Ελληνική κοινωνία.

Το έκτακτο αυτό μέτρο, που δεσμεύει όλους τους βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είχα δημοσιοποιήσει πρόσφατα στα Μέσα Επικοινωνίας του Νομού, μόλις προ τριών ημερών.

Μάλιστα υπάρχει και νέα, ρητή δέσμευση που και πάλι εξέφρασε η συν/σα Όλγα Γεροβασίλη, ότι σε περίπτωση που η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ απορριφθεί από την Διάσκεψη των Προέδρων, θα ακολουθήσει άμεση ανακοίνωση για την συνεισφορά της Κ.Ο. και των βουλευτών προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια, που δεν μπορεί να την «λεκιάσει» κανείς, ο οποίος θα προσπαθήσει να δημαγωγήσει, να ψευδολογήσει και να λασπώσει πολιτικά πρόσωπα και συμπεριφορές. Υπερβολές, ψεύδη και λασπολογίες είναι απαράδεκτο να διακινούνται χωρίς συστολή και αιδώ από δημόσια πρόσωπα.

Δυστυχώς παρόμοιες συμπεριφορές, όταν μάλιστα επαναλαμβάνονται, προδίδουν εγωπαθείς, δημαγωγικές και χυδαία λαϊκίστικες τακτικές που μολύνουν ως μεταδιδόμενη νοσηρή ίωση την κοινωνία.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ