ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Ψήφισμα του Συλλόγου νεφροπαθών Αργολίδας για την απώλεια της Βασιλικής Βούρδουλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
Ψήφισμα  του Συλλόγου νεφροπαθών Αργολίδας για την απώλεια της Βασιλικής Βούρδουλα
Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου νεφροπαθών και συμπαραστατών τους Νομού Αργολίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους της εκλιπούσης Βασιλικής Βούρδουλα ευεργέτιδας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Άργους.
Ο Σύλλογος εξέδωσε Ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο ορίστηκε:

1. η παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου στο 40ήμερο μνημόσυνο της αείμνηστης Βασιλικής Βούρδουλα ως ένδειξη συμμετοχής στο πένθος και ελάχιστης απόδοσης φόρου τιμής στην ευεργέτιδά μας, αν και εφόσον έχουν αρθεί τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού,

2. η συνέχιση των προσπαθειών ώστε να ολοκληρωθεί το έργο αποπεράτωσης του 1ου ορόφου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Άργους – ενός έργου που λιμνάζει από τον Οκτώβριο του 2006 – και αποτελούσε όνειρο ζωής για την κυρία Βασιλική που δυστυχώς δεν το είδε να υλοποιείται όσο αυτή ήταν εν ζωή και

3. η τοποθέτηση πορτραίτου – το οποίο φιλοτεχνήθηκε από τη Χριστίνα Π. Νανοπούλου – στον 1ο όροφο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, όταν και εφόσον αυτός αποπερατωθεί. 

Κατόπιν αυτών,

ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αργειακής γης που θα τη σκεπάσει.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΡΟΥΛΙΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

1η φωτογραφία: απονομή πλακέτας στην κ. Βασιλική Βούρδουλα από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννα Ντρούλια-Παρασκευοπούλου (2004)
2η φωτογραφία:  πλακέτα βράβευσης
3η φωτογραφία: πορτραίτο της. κ. Βούρδουλα σε νεαρή ηλικία, φιλοτεχνήθηκε από τη Χριστίνα Π.Νανοπούλου. Το παρουσίασε η Πρόεδρος του Συλλόγου (2006).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ