ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τι διαπίστωσαν οι έλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
Τι διαπίστωσαν οι έλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Άργους
Συνεχίστηκαν και σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου έλεγχοι στη λαϊκή αγορά του Αργους σε συνέχεια του ελέγχου που είχε λάβει χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στη λαϊκή αγορά Ναυπλίου, από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εποπτείας, τόσο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) στις υπαίθριες λαϊκές αγορές, όσο και για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών αισχροκέρδειας ενόψει και των εορτών του Πάσχα.
Οι ενέργειες αυτές έχουν καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και στόχος είναι να προστατευτούν οι παραγωγοί αλλά και οι πολίτες που προμηθεύονται είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και να διαπιστωθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς.
Οπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, διαπιστώθηκε ότι οι πολίτες κρατούσαν τις αποστάσεις και έκαναν τα ψώνια τους με τάξη, ενώ οι παραγωγοί λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, χρήσης γαντιών, μάσκας, πλύσιμο χεριών, ενώ αντισηπτικά και οινόπνευμα βρίσκονταν σε κάθε πάγκο πλάι στη ζυγαριά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ