ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Δήμος Ναυπλιέων: Τα χρήματα των δημοτών κινητήριος μοχλός για φροντίδα των ζώων συντροφιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 μ.μ. | | |
Δήμος Ναυπλιέων: Τα χρήματα των δημοτών κινητήριος μοχλός για φροντίδα των ζώων συντροφιάς
Η φροντίδα των ζώων συντροφιάς είναι διαρκής και δύσκολος αγώνας για τον Δήμος Ναυπλιέων. Οι τουριστικοί δήμοι πάντα δέχονται μεγαλύτερη επιβάρυνση από όλους τους υπόλοιπους και μάλιστα μέσα στην περίοδο της κρίσης. 

Μέσα στα πλαίσια του νόμου και χωρίς ακόμη όλοι αυτοί που πρέπει, να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, ο Δήμος παλεύει για τον έλεγχο των αδέσποτων ζώων. Με προτεραιότητα την στείρωση των θηλυκών , τον εμβολιασμό, την σήμανση όλων των αδέσποτων, και την περίθαλψη όπου αυτή χρειάζεται, δίνει την καθημερινή μάχη.

Κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του δήμου υπάρχουν 20 ή και παραπάνω χιλιάδες ευρώ για κτηνιατρική περίθαλψη και φιλοξενία. Τα χρήματα των δημοτών αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για αυτές τις δράσεις. Συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία και φιλόζωους ήταν, είναι και θα είναι το πλαίσιο διαχείρισης των ζώων συντροφιάς.

Κάθε ζωάκι το οποίο θα αναρτάται είναι αυτό που έχει αγκαλιαστεί από τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων και αυτό το οποίο έχει δεχθεί την φροντίδα τους, πάντα με κάποιο οικονομικό κόστος.

Η "Κοπελίτσα", όπως είναι το όνομα της που βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τα έγγραφα της, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο στις 27 Μαρτίου 2020. Της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, προχώρησε σε ειδική θεραπεία και όταν τελείωσε, αμέσως μετά στειρώθηκε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ