ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους προτείνει ο δήμος να απαλλάξει τις επιχειρήσεις από τα τέλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | |
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους προτείνει ο δήμος να απαλλάξει τις επιχειρήσεις από τα τέλη
Ο Δήμος Αθηναίων , αλλά και άλλοι Δήμοι απαλλάσσουν τις επιχειρήσεις από τά τέλη καθαριότητας - ηλεκτροφωτισμού όσες επιχειρήσεις είναι κλειστές με βάση των ΚΑΔ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους περιμένει από το Δήμο Άργους Μυκηνών να κάνει το ίδιο και πέραν της λήξης της καραντίνας για 2 μήνες ,σε αντιστοίχιση του Μαρτίου και Απριλίου.

Επιστολή που έχει ήδη στείλει ο Σύλλογος

Κύριε Δήμαρχε,

Το χρονικό διάστημα που διανύουμε και την ώρα που σας στέλνουμε αυτή την επιστολή ο covid-19 δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στον νομό μας και στην πόλη μας και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα . Ωστόσο οφείλουμε να ακολουθήσουμε τα μέτρα για νά βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι .

Από την ορθή κυβερνητική απόφαση αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής αλλά και τού εμπορίου για την αποφυγή της έξαρσης του ιού οι επιχειρηματίες της πόλης μας πλήττονται οικονομικά.

Τα φτωχά κυβερνητικά μέτρα στήριξης τόσο των καταστηματαρχών όσο και των υπαλλήλων τους δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που προβλέπεται να επέλθει τους επόμενους μήνες.

Ήδη φορείς των επαγγελματιών αλλά και σωματεία εργαζομένων κάνουν έκκληση προς την κυβέρνηση και ζητούν άμεσα μέτρα ανακούφισης πέρα της παράτασης πληρωμών (ασφαλιστικές εισφορές κλπ) σε βάθος εξαμήνου.

Κύριε Δήμαρχε,

Σας καλούμε να λάβετε άμεσες πρωτοβουλίες για τους επιχειρηματίες . Ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι αυτός που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις οικονομικές πληγές που άνοιξε ο ιός στην ήδη χειμαζουσα οικονομία του τόπου μας. Αλίμονο αν περιμέναμε αποκλειστικά την κυβέρνηση να το υλοποιήσει! 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους προτείνει ο δήμος Άργους Μυκηνών να απαλλάξει τις επιχειρήσεις από τα τέλη και οποιεσδήποτε άλλες επιβαρύνσεις για όσο διάστημα τα καταστήματα είναι κλειστά αλλά και να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για το αμέσως επόμενο διάστημα που θα είναι πολύ δύσκολο.

Οφείλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να αποτραπεί ο εκτροχιασμός της τοπικής οικονομίας.
Εν αναμονή απάντησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ