ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Σωματεία της Αργολίδας καλούν σε κινητοποίηση τους εργαζόμενους των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | |
Σωματεία της Αργολίδας καλούν σε κινητοποίηση τους εργαζόμενους των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου
Τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, προχωράμε σε πολύμορφες παρεμβάσεις στις 7 Απρίλη, μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).


Με σύνθημα «Σπάμε τη σιωπή μας, δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας, για την υγεία του λαού», καλούμε τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου καθώς και τα υπόλοιπα σωματεία του νομού και άλλους φορείς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στον προαύλιο χώρο από το νοσοκομείο Ναυπλίου την Τρίτη 7 Απρίλη στις 11:00 το πρωί αλλά και να προχωρήσουν και σε άλλες αγωνιστικές παρεμβάσεις με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις, σε συνεντεύξεις Τύπου κ.ά., παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αιχμή της πανελλαδικής μέρας δράσης για την Υγεία είναι οι διεκδικήσεις για:

- Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

- Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

- Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς

- Απαγόρευση διενέργειας διαγνωστικών test για κορονοϊό στον ιδιωτικό τομέα. Διενέργεια test μόνο βάσει επιστημονικών ενδείξεων, απολύτως δωρεάν και με ευθύνη των κρατικών φορέων σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και σε όλους ανεξαιρέτως τους υγειονομικούς.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΩΝΗ 


Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ 



ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ