ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Το νέο δίλημμα: Καθόλου διακοπές ή διακοπές με κανόνες; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
Το νέο δίλημμα: Καθόλου διακοπές ή διακοπές με κανόνες; (βίντεο)
Στο δίλημμα καθόλου διακοπές ή διακοπές με κανόνες βρίσκονται κυβερνήσεις και φορείς με το καλοκαίρι προ των πυλών και το τομέα του τουρισμού να προσπαθεί να σωθεί στο παρά πέντε.


Η εφημερίδα Guardian σε ειδικό αφιέρωμα της διευκρίνισε ότι χρειάζονται «νέα μέτρα » για τα ταξίδια.

Η εφημερίδα αναφέρει η τουριστική σεζόν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Ιούλιο, αργότερα απ’ ό,τι συνήθως αλλά έγκαιρα για τις περιόδους αιχμής. Στο τραπέζι των συζητήσεων είναι όλες οι πιθανές και απίθανες ιδέες που έχουν ακουστεί.

Μία από τις προτάσεις είναι τα «πιστοποιητικά ανοσίας», οι έλεγχοι επιβατών με θερμομέτρηση ή εξετάσεις αίματος πριν ταξιδέψουν με προορισμό άλλη χώρα.

Οι Ιταλοί σκέφτονται ακόμα και τη δημιουργία κύβων από πλεξιγκλάς στις παραλίες, ώστε οι λουόμενοι να μην έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους.

Η εταιρεία Μόντενα προτείνει ατελείωτες σειρές από ομπρέλες και ξαπλώστρες πάνω στην άμμο.

Κάθε τέτοιο διάφανο κουτί θα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από τα παρακείμενα.

Οι «ένοικοι» του κάθε κουβουκλίου θα κάνουν την παραγγελία τους μέσω κινητού τηλεφώνου και ένας σερβιτόρος με μάσκα και γάντια θα τους παραδίδει τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ.

Οι Ισπανοί από την πλευρά τους έχουν σκεφτεί να επεκτείνουν τα διαχωριστικά στα εστιατόρια και τα μπαρ για να εξασφαλίζουν την προστασία του τουρίστα.

Οι Ευρωπαίοι προσβλέπουν προς την Ουχάν ακόμα και για τη χρήση ρομπότ στα ξενοδοχεία.

Το ρομπότ μεταφέρει φαγητά και κινείται από πόρτα σε πόρτα, προσφέροντας φαγητό σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Μία τέτοια λύση είναι αρκετά πιο ακριβή και θέλει χρόνο που δε φαίνεται να υπάρχει τουλάχιστον για τη φετινή τουριστική σεζόν με τους τουριστικούς πράκτορες να κάνουν ύστατη έκκληση για ένα ρεαλιστικό πιο ουσιαστικό πακέτο διάσωσης.

Πηγή:mega.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ