ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ναύπλιο: Ο Σύλλογος Εστίασης ευχαριστεί για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεών τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Ο Σύλλογος Εστίασης ευχαριστεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων - Καφέ- Bar Ναυπλίου "Το Ανάπλι" ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Λυκομήτρο υπεύθυνο για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κοινοχρήστων χώρων που στηρίζουν έμπρακτα τις επιχειρήσεις μας. 

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την:

Α) Απαλλαγή από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των επιχειρήσεων που διέκοψαν υποχρεωτικά την λειτουργία τους για το χρονικό διάστημα εφαρμογής των σχετικών μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοιού covid-19

Β) Απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν προσωρινά την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοιού COVID19 και δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 από 24-9/20-10-1958 (Α171), από τα τέλη κοινόχρηστου χώρου, για το χρονικό διάστημα εφαρμογής των μέτρων αποτροπής και διάδοσης του κορωνοιού covid-19.

Θα ακολουθήσουν:
1) Αναστολή είσπραξης μισθωμάτων των κυλικείων των σχολείων, του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και καταστημάτων του Δήμου που ενοικιάζονται σε επιχειρήσει που ανέστειλαν τη λειτουργία του.

2) Αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων για το χρονικό διάστημα που θα ισχύουν οι περιορισμοί.

3) Προσωρινή παραίτηση από τις επιβληθείσες κατασχέσεις εις χείρας τρίτων (Τράπεζες) και από κάθε απαίτηση που απορρέει από αυτές εις βάρος των επιχειρήσεων του Δήμου, για οφειλές μέχρι του ποσού των 2.000,00 ευρώ και μέχρι νεότερη έγγραφη εντολή.

Ο Πρόεδρος
Σπυρίδων Αφίφης
Ο Γραμματέας
Δημήτρης Λαμπρόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ