ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Τα μέτρα για την Πρωτομαγιά θα είναι τα ίδια με το Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:25:00 μ.μ. | |
Τα μέτρα για την Πρωτομαγιά θα είναι τα ίδια με το Πάσχα
Μπορεί πλέον η συζήτηση για τον κορωνοϊό να εστιάζεται στην άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, ωστόσο στην κυβέρνηση με αφορμή το επερχόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ξεκαθαρίζουν πως τα μέτρα που θα ισχύσουν θα είναι ίδια με αυτά του Πάσχα.

Ενδεικτικές είναι εξάλλου οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς δε θα γίνουν μετακινήσεις από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία, θεωρώντας «βέβαιο ότι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα είναι σαν το Πάσχα».

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας κι ελπίζουμε όλοι να θυμόμαστε αυτή την περιπέτεια και όχι σαν εφιάλτη», κατέληξε ο Στέλιος Πέτσας.

Φρένο και από τον Οικονόμου

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, ο οποίος έσπευσε να προλάβει όσους σκέφτονται να προγραμματίσουν εκδρομή-απόδραση σε εξοχικά και επαρχία το τριήμερο της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο κ.Οικονόμου τόνισε ότι τα μέτρα θα είναι αντίστοιχα εκείνων που εφαρμόστηκαν έως τώρα, προσθέτοντας πως «υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους, έχουμε εμπιστοσύνη στον πολίτη ότι θα τα τηρήσει».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/apagoreysi-kykloforias-metra-gia-tin-protomagia
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ