ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Αυτοκίνητο στον Δήμο Επιδαύρου από την ΤΟΥΟΤΑ Θ.Πούλος ΑΕΒΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. |
Αυτοκίνητο στον Δήμο Επιδαύρου από την ΤΟΥΟΤΑ Θ.Πούλος ΑΕΒΕ
Η Toyota παραχωρεί 150 οχήματα στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στo πλαίσιo του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με στόχο τη στήριξη των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, που κινδυνεύουν περισσότερο από την επέλαση του κορονοϊού.

Η Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Υπουργείο Εσωτερικών παραχωρεί 150 οχήματα στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο COVID-19. Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο λόγω της επέλασής του.

Η συγκεκριμένη κοινωνική προσφορά υποστηρίζεται από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της σε όλη την επικράτεια, που τάσσεται στο πλευρό του έργου που επιτελεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χθες Τρίτη ο Δήμος Επιδαύρου παρελαβε για μικρό χρονικό διάστημα λόγω της κρίσιμης κατάστασης με τον ιό covid 19, ένα αυτοκίνητο από την ΤΟΥΟΤΑ Θ.Πούλος ΑΕΒΕ στο Άργος.

"Ευχαριστούμε πολύ την ΤΟΥΟΤΑ και την ΚΕΔΕ για αυτή την προσφορά αλληλεγγύης" δηλωσε ο Δημαρχος Επιδαύρου κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ