ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου για την καταπολέμηση του COVID-19

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
Οι Εθελοντές Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και η Εκπαιδεύτρια Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ., κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού, λόγω των εκτάκτων αναγκών προσέφεραν τη συνδρομή τους, για όσο διάστημα ζητήθηκε από το Νοσοκομείο Ναυπλίου, στο χώρο διαλογής ασθενών του Νοσοκομείου. 

Το Νοσοκομείο διέθεσε στους εθελοντές όλα τα μέσα ατομικής προστασίας μιας χρήσης κατά την παραμονή τους στη Νοσηλευτική μονάδα. 


· Αναρτήθηκαν στη σελίδα του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου οι εικόνες με οδηγίες για προφύλαξη από τον κορωνοϊό που μας έστειλε η Διεύθυνση Τύπου, Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης Ε.Ε.Σ. και εστάλησαν ηλεκτρονικά στους εθελοντές και τα μέλη του Τμήματος.

· Επίσης οι εικόνες με τις οδηγίες εκτυπώθηκαν, πλαστικοποιήθηκαν και τοποθετήθηκαν σε εμφανές σημείο των γραφείων του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου.

· Ενημερώθηκαν ηλεκτρονικά οι Εθελοντές και τα μέλη του Π.Τ. Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. για την τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής στήριξης Ε.Ε.Σ., ως έκτακτη δράση για την υποστήριξη ατόμων και ευάλωτων ομάδων από τις επιπτώσεις τις πανδημίας COVID-19.

· Δημοσιοποιήθηκε στους εθελοντές, στα μέλη και στον ηλεκτρονικό τοπικό τύπο, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού από τον Ε.Ε.Σ., ώστε όσοι ιδιώτες ή εταιρείες επιθυμούν να προσφέρουν οικονομικά για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας COVID-19. 

· Τέλος κοινοποιήθηκαν στους εθελοντές, στα μέλη και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τα 3 εκπαιδευτικά video σχετικά με την ορθή χρήση της μάσκας, των γαντιών καθώς και για το πλύσιμο χεριών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ