ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ερμιονίδα: Αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA με απίστευτες εικόνες συνωστισμού μέσα στο ξενοδοχείο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. | | | | |
Ερμιονίδα: Αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA με απίστευτες εικόνες συνωστισμού μέσα στο ξενοδοχείο (βίντεο)
Οι αποκλειστικές εικόνες του «Live News» αποτυπώνουν την καθημερινότητα μέσα στο ξενοδοχείο της καραντίνας στο Κρανίδι. Παρά τις συστάσεις και τα αυστηρά μέτρα που έφεραν τα 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού, πρόσφυγες και μετανάστες συνωστίζονται μέσα σε λίγα τετραγωνικά, πολλοί χωρίς μάσκες και χωρίς γάντια προστασίας.



Δεκάδες από αυτούς, ο ένας δίπλα στον άλλο, κρεμασμένοι σαν τα τσαμπιά στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας της εισόδου. Άντρες γυναίκες και μικρά παιδιά, που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται για 14 μέρες μέσα στα δωμάτιά τους, για να διακοπεί η αλυσίδα μετάδοσης της νόσου.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA, βλέπετε έναν από τους 470 μετανάστες ακούει μουσική χωρίς μάσκα προστασίας και παίζει με το κινητό του. Η κάμερα γυρίζει και βλέπουμε την εικόνα δίπλα από την πύλη εισόδου με 24 άτομα κολλητά, το ένα με το άλλο, σε δύο διαφορετικά σημεία.

Ένα μόνο άτομο έχει φροντίσει, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, να αποφύγει την έκθεσή του δίπλα στους υπόλοιπους πρόσφυγες. Βρίσκεται μέσα στο εστιατόριο και γύρο του άδειες καρέκλες και τραπέζια.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τα πλάνα συνωστισμού κατά τη διάρκεια της διανομής αγαθών σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Πλάνα που έκαναν το γύρο ειδησεογραφικών πρακτορείων και προκάλεσαν έντονο προβληματισμό.
Συνωστισμός και έξω από το ξενοδοχείο

Συνωστισμός έξω από το ξενοδοχείο, συνωστισμός και μέσα σε αυτό, την ώρα που δύο μικρά παιδιά μεταναστών δίνουν μάχη με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο Παίδων και οι υπόλοιποι κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται απομονωμένοι, οι μεν για να γίνουν καλά και οι δε για να αποφύγουν την έκθεσή τους στον ιό.

Οι 470 μετανάστες που ζουν στο ξενοδοχείο, κάθε άλλο παρά τηρούν τα μέτρα προστασίας. Ανάμεσά τους και τα 150 άτομα που ήδη έχουν νοσήσει.

Το μόνο μέτρο προστασίας που έχει ληφθεί είναι μια οδηγία που έχει δοθεί στους μετανάστες να μείνουν απομονωμένοι στα δωμάτιά τους, ενώ δεν έχει γινεί κανένας διαχωρισμός μεταξύ υγιών και ασθενών.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ