ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Στα ύψη οι on line αγορές στην Αργολίδα - Τι αγοράζουν περισσότερο οι πολίτες;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
Στα ύψη οι on line αγορές στην Αργολίδα - Τι αγοράζουν περισσότερο οι πολίτες;
Με την εφαρμογή των εκτάκτων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και τον αναγκαστικό εγκλεισμό όλων των Ελλήνων στα σπίτια, οι on line αγορές εκτοξεύτηκαν στα ύψη.



Σύμφωνα με ερευνά μας σε τρεις εταιρείες courier που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα η κίνηση εμπορευμάτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με τους αποθηκευτικούς χώρους των εταιριών να γεμίζουν σε καθημερινή βάση.

Τι αγοράζουν όμως από το ίντερνετ οι πολίτες στην Αργολίδα;

Τα προϊόντα που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα,  ειναι τα είδη ένδυσης και υπόδησης που λόγω και της εποχής οι αγορές είναι πολύ αυξημένες.

Οι αγορές που έπονται σε προτιμήσεις από το on line αγοραστικό κοινό της Αργολίδας είναι, τα ηχοσυστήματα και τα είδη τεχνολογίας, τα όργανα γυμναστικής και λιγότερο τα βιβλία.

Επίσης μια σημαντική παράμετρος που προκύπτει από την έρευνα μας είναι πως, οι περισσότεροι αγοραστές δεν περιμένουν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στο σπίτι από υπαλλήλους των courier, αλλά σπεύδουν και τα παραλαμβάνουν οι ίδιοι από τα κατά τόπους γραφεία των ταχυμεταφορών σχεδόν άμεσα, ενώ την προ κορωνοϊού εποχής τα δέματα παρέμεναν μέχρι και 7 έως 10 ημέρες στα γραφεία μέχρι να παραλειφθούν.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ