ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Πως θα γίνει η χορήγηση δωρεάν tablet από το Δήμο Ναυπλιέων στους μαθητές που έχουν ανάγκη

Πως θα γίνει η χορήγηση δωρεάν tablet από το Δήμο Ναυπλιέων στους μαθητές που έχουν αναγκη
Με επιστολή του Δήμος Ναυπλιέων στις σχολικές μονάδες γνωστοποιεί τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η δωρεάν χορήγηση tablet στους μαθητές που δεν διαθέτουν ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η επιστολή που έχει σταλεί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων

"Έχοντας, πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης πολλών οικογενειών και την αδυναμία κάποιων μαθητών να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά προγράμματα εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται πλέον και στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω έλλειψης εξοπλισμού, θα θέλαμε να μας υποδείξετε τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού για μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η διαδικασία επιλογής των μαθητών θα πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια ώστε να διευκολυνθούν μαθητές που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων και κατ’ επέκταση των Σχολικών Επιτροπών είναι κάθε παιδί να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει τα διαδικτυακά μαθήματα που πραγματοποιούνται.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς ότι η διαδικασία είναι δανειστική. Ο εξοπλισμός θα χρεωθεί στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, και θα επιστραφεί στο σχολείο μετά τη λήξη αυτής της κατάστασης.

Οι αιτήσεις θα σταλούν στο σχολείο, αυστηρά με email, μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020, ώρα 10.00.

Στη συνέχεια το σχολείο θα τις προωθήσει στο Δήμο.

Αιτήσεις με απλό κείμενο και όχι με συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται, θα απορρίπτονται."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ