ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το τροχαίο με το νεκρό 15χρονο στην Κόρινθο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | |
Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το τροχαίο με το νεκρό 15χρονο στην Κόρινθο (βίντεο)
Για το τροχαίο στην Κόρινθο, όπου ένας οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 15χρονο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, μίλησε ένας αυτόπτης μάρτυρας.


Στην Κόρινθο χθες, σημειώθηκε ένα τροχαίο, καθώς ένας οδηγός σκότωσε με το αμάξι του έναν 15χρονο και ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι είδε εκείνη την στιγμή.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι την στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με τον νεαρό, άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο με αποτέλεσμα να βγει από το μαγαζί του και να δει τι έγινε. Τότε, αντίκρισε την μητέρα του παιδιού να φωνάζει με λυγμούς, ενώ ένα αυτοκίνητο απομακρύνονταν με μεγάλη ταχύτητα, από το σημείο του τροχαίου.

Ο ίδιος στη συνέχεια μαζί με μερικούς άλλους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται δίπλα στο περιστατικό, έσπευσαν στο σημείο. Αμέσως, προσπάθησαν να απομακρύνουν την μητέρα του παιδιού και να «καλύψουν το ίδιο με σακούλες, καθώς είχε διαμελιστεί».

Στη συνέχεια το ΕΚΑΒ έφτασε στον τόπο της τραγωδίας και μετέφερε τον νεαρό στο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, ότι ο οδηγός όπως ακούστηκε ήταν μεθυσμένος, την στιγμή που οδηγούσε και ήταν κάτι που έκανε συχνά.

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορίνθου ένας 15χρονος είχε βγει με την μητέρα του για περπάτημα και τότε ένας 53χρονος οδηγός, τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο του. Επιτόπου, εγκατέλειψε το θύμα και προσπάθησε να κρυφτεί από τις αρχές που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.

Ακόμη, η γυναίκα του 53χρονου τον βοήθησε να κρύψει το αυτοκίνητο, ώστε να μην εντοπιστεί. Παρόλα αυτά, η Αστυνομία σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής, μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Επιπλέον, ο ίδιος ο οδηγός είπε ότι δεν θυμάται τι έγινε και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή από το Ναύπλιο. Αυτό λοιπόν, πρόκειται να γίνει σήμερα το απόγευμα και μετά θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ