Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

Να ανοίξουν τα αθλητικά κέντρα στις 15 Μαΐου ζητάει η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Να ανοίξουν τα αθλητικά κέντρα στις 15 Μαΐου ζητάει η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδας
Την επανέναρξη της λειτουργίας των αθλητικών κέντρων από τις 15 Μαΐου, με την αυτονόητη υποχρέωση της τήρησης των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας ζητά με επιστολή της προς το υφυπουργείο Αθλητισμού η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδας (ΕΑΚΕ).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΑΚΕ:

«Η ΕΑΚΕ, σεβόμενη πάντα τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι κρατικοί φορείς, με επιστολή της στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και στο Υπουργείο Αθλητισμού ζητάει την επανεξέταση του χρονικού ορίζοντα στον οποίο προγραμματίστηκε η επαναλειτουργία των αθλητικών κέντρων και των μαζικών αθλημάτων.

Προτείνει την επανέναρξη της λειτουργίας των αθλητικών κέντρων στις 15 Μαΐου όπως ορίζεται από το νόμο για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, τηρώντας πάντα όλα τα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας, που ορίζουν τμήματα με μειωμένο αριθμό αθλητών, άσκηση σε ανοιχτό χώρο, θερμομέτρηση των αθλητών πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, συχνή απολύμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και εργαζομένους ακόμη και σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις, υπηρετούμε τον αθλητισμό, το αντικείμενο με το οποίο τόσο καιρό ασχολούμαστε με αυταπάρνηση και πάθος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ