ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Πανδημία: Συνολικά με 53 εκατ. ευρώ θα συνδράμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το κράτος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 μ.μ. |
Πανδημία: Συνολικά με 53 εκατ. ευρώ θα συνδράμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το κράτος
Πιστώσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -και γενικά από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας- θα κατευθυνθούν προς τα υπουργεία, αλλά και τις δημόσιες δομές υγείας.

Αυτό γνωστοποιήθηκε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου για το ΕΣΠΑ μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας) και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη, του αρμόδιου για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το ΕΣΠΑ υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη και του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ μετείχε στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη, η μεταφορά των κονδυλίων από τα περιφερειακά προγράμματα προς τα υπουργεία θα γίνει προκειμένου το κράτος να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εκτίμηση είναι, σημείωσε ο Π. Νίκας, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ, στα οποία θα προστεθούν άλλα 13.000.000 ευρώ που προορίζονται για τα νοσοκομεία και γενικά τις δημόσιες δομές υγείας στην περιοχή της Περιφέρειας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ