ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στο Ναύπλιο προετοιμάζοντας την ταινία "Καποδίστριας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 μ.μ. | | | |
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στο Ναύπλιο προετοιμάζοντας την ταινία "Καποδίστριας"
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ξαναβρέθηκε στο Ναύπλιο πριν λίγες ημέρες όπου επισκέφθηκε και κινηματογράφησε χώρους που πιθανόν θα χρησιμοποιηθούν στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας του "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ".


Η ταινία αυτή όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης «θα είναι συμφιλιωτική, αισιόδοξη, μια ταινία αγάπης για τον μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό των ύστερων καιρών μας».

Επίσης, στην Ελλάδα, εκτός από το Ναύπλιο, θα γίνουν γυρίσματα στην Κέρκυρα, στην Ύδρα, στη Μάνη και σε άλλους επιλεγμένους χώρους της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Ας σημειωθεί ότι η πόλη του Ναυπλίου τίμησε τον σκηνοθέτη εν αναμονή της ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Γέφυρες". Ο ίδιος εξέλαβε ως άριστο οιωνό το γεγονός ότι πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, η πόλη του Ναυπλίου βράβευσε τον σκηνοθέτη για την εν λόγω ταινία! Στην τιμητική αυτή εκδήλωση προβλήθηκε και η ταινία του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος προσφωνώντας τον σκηνοθέτη είχε πει: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαρά και τιμή να τους υποδεχόμαστε στην πόλη μας το Ναύπλιο, όπως είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, του οποίου η μεγάλη πορεία και η πολύ μεγάλη προσφορά του, χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναλυθεί. Επιπλέον, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα γίνουν εδώ στην πόλη μας γυρίσματα για την ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.»

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ως αντιφώνηση, μίλησε μεταξύ άλλων για την ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και τα γυρίσματα που θα γίνουν στο Ναύπλιο, στην Κέρκυρα, αλλά και στο εξωτερικό. Είπε, επίσης, «αλίμονο στη χώρα που δεν αγαπάει τους καλύτερούς της, αλίμονο στη χώρα που δεν αγαπάει τα θετικά της πρότυπα όπως είναι ο Μέγιστος Ιωάννης Καποδίστριας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ