ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Γ.Γκιόλας: Απαράδεκτη ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους στο Κ.Υ. πρώην ΙΚΑ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
Γ.Γκιόλας: Απαράδεκτη  ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους στο Κ.Υ. πρώην ΙΚΑ Άργους
Πολλές διαμαρτυρίες περιήλθαν σε γνώση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα καθώς εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια από τους ασφαλισμένους στο Κ.Υ. πρώην ΙΚΑ ‘Αργους, για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό. 

Το γεγονός αυτό τους αναγκάζει να περιμένουν ώρες μέχρι να εξυπηρετηθούν, φτάνοντας στο σημείο να αφήνουν τα βιβλιάριά τους σε ειδική θυρίδα, αφού δεν υπάρχει κανείς να τα παραλάβει.

Εδώ και καιρό, τόσο στο ΚΥ Άργους όσο και στο Κ.Υ. Ναυπλίου, το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά αλλά οι φωνές για ενίσχυση των κέντρων, δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα ευήκοα ώτα. Αν σκεφτεί κανείς, ότι οι περισσότεροι των ασφαλισμένων είναι κυρίως συνταξιούχοι, απόμαχοι της ζωής, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η ταλαιπωρία είναι δυσβάσταχτη για ανθρώπους που θα έπρεπε, τουλάχιστον, να τους σέβονται και να μην τους υποβάλλουν σε οποιαδήποτε αναμονή.

Όσοι συνωστίζονται στις Μονάδες Υγείας, ζητούν κυρίως συνταγογράφηση φαρμάκων, εξετάσεις ή παραπεμπτικά. Λίγος σεβασμός προς όλους αυτούς, θα ήταν το ελάχιστο που θα έπρεπε να επιδείξει η Πολιτεία.

Καλούνται οι αρμόδιοι που είναι εκτεθιμένοι για τις ελλείψεις των Κέντρων Υγείας, σε προσωπικό και κυρίως γιατρούς και έχουν υποσχεθεί να τα ενισχύσουν, δηλαδή, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια ( Υ.Π.Ε) και ο Υπουργός Υγείας, να επιλύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, δείχνοντας την δέουσα ευαισθησία και υπευθυνότητα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ