ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Φωνή βοώντος εν... Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | | |
Φωνή βοώντος εν... Πόρτο Χέλι
Λένε πως η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Όμως ορισμένοι παρά το ότι βλέπουν τα σύννεφα να μαζεύονται πάνω από τα κεφάλια τους ,περιφρονούν τις ομπρέλες. Όταν ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής έλεγε ότι θα φροντίσει εντός του 2020 να κλείσει την δομή μεταναστών του Γαλαξία στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ελάχιστοι τον πίστεψαν. 

Η υγειονομική βόμβα παραμένει και το φιτίλι σιγοκαίει καθώς τα κρούσματα, ένα.. δυο σχεδόν κάθε εβδομάδα μας θυμίζουν ότι εκεί είναι στοιβαγμένες ανθρώπινες ψυχές θετικές ή ακόμη και ήπια νοσούσες από τον Κορωνοϊό.

Μάλιστα τα τελευταία κρούσματα είναι ανήλικα παιδιά, μια ομάδα που όπως μας έμαθαν οι λοιμωξιολόγοι είναι υψηλής μεταδοτικότητας.Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς βλέπουν ότι σε θεματα Υγείας (δομες, Κέντρο Υγείας,εξοπλισμός,ανθρώπινο δυναμικό ) , Ασφάλειας ( προστασία δομής, ενίσχυση Αστυνομικού Τμήματος με μέσα και Ανθρώπινο δυναμικό, απομάκρυνση καταυλισμού Ρομά , ουσιαστική Αστυνόμευση), αλλά και θέματα Αυτοδιοίκησης ( Υποδομές ,Ύδρευση, Αποχέτευση,Απορρίμματα ,οδικό δίκτυο, κοινωνικές παροχές και δράσεις.. αλλά και τουριστική προβολή της περιοχής έτσι αλώστε η οικονομία να αναθερμανθεί ) πολύ λίγα έχουν γίνει.

Η όλη κατάσταση θυμίζει το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ 2 που βούλιαζε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά πριν λίγα χρόνια και όλοι κοιτούσαν άπραγοι..Έτσι βουλιάζει και η ΄΄Ελληνική Ριβιέρα’΄, αργά ...βασανιστικά και κανείς μα κανείς δεν μοιάζει να κάνει κάτι....

Με εκτίμηση

Ιωάννης Ε, Ξυναριανός
Ταξίαρχος ΕΛ,ΑΣ ε,α
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ