ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Τμήμα Υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: «Επανέρχονται οι εργολάβοι στα Νοσοκομεία»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 μ.μ. | | |
Τμήμα Υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: «Επανέρχονται οι εργολάβοι στα Νοσοκομεία»
Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται, όλο και πιο ξεκάθαρα, ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε για να κάνει ΔΟΥΛΕΙΕΣ. 4,5 χρόνια επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ είχαν «φύγει» από 70 Νοσοκομεία, χάνοντας τα «σίγουρα» κέρδη που τους εξασφάλιζαν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Το κέρδος για το Δημόσιο ήταν πάνω από 78.000.000€ και οι εργαζόμενοι εργάζονταν πια με αξιοπρεπείς συνθήκες και μισθούς.

Από τα πρώτα, όμως μέτρα, του Υφυπουργού Υγείας, κ. Κοντοζαμάνης, ήταν η 12μηνη διάρκεια των Ατομικών Συμβάσεων (κατά παράβαση του Νόμου που προβλέπει 42μηνο) και η μη ανανέωση του Θεσμικού Πλαισίου για τις Ατομικές Συμβάσεις που έληγε 31/12/2019. Εξάλλου η δήλωση ότι «είμαστε με τους καλούς Εργολάβους» δείχνει τη πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Έτσι, η Κυβέρνηση της Ν.Δ έχει καθορίσει μέχρι τέλους τους έτους «το ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος των Ατομικών Συμβάσεων» Όμως, οι Εργολάβοι δεν μπορούν να περιμένουν, θέλουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να καλύψουν τη «χασούρα» και να μην περιμένουν. Και η ΔΙΚΗ τους Κυβέρνηση, έδωσε τη λύση. Τι ετοίμασαν;

Μέσα στη Πανδημία του COVID-19, πέρασαν μια πονηρή και φωτογραφική διάταξη σε ΠΝΠ που προβλέπει ότι λόγω των έκτακτών αναγκών που έχουν προκύψει, μπορεί ΟΛΟ το Δημόσιο να κάνει ΕΚΤΑΚΤΕΣ συμβάσεις 3-4 μηνών για φύλαξη και καθαριότητα. Τέτοια είναι η πρεμούρα τους να επιστρέψουν οι εργολάβοι στα Νοσοκομεία, που προχωράνε σε σκανδαλώδεις συμβάσεις για την Πανδημία, τώρα που πλέον τελειώνουν τα μέτρα και ο ιός τείνει να εκλείψει. Πόσο πιο σκάνδαλο μπορεί να υπάρξει. Στη συνέχεια αυτών, «έπιασε δουλειά» το «Επιτελικό Κράτος»: Μοίρασε τις κατανομές, για να πάρουν ΌΛΟΙ, έπιασαν δουλειά οι κομματικές διοικήσεις της ΝΔ, και άρχισε το Πανηγύρι.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση της Ν.Δ για όποιον αμφέβαλε. Εάν αυτό συμβαίνει σε 3μήνες ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ Συμβάσεις, ας σκεφτούμε τι PARTY έγινε με τα υπόλοιπα. Όταν ξέρεις να κάνει δουλειές, ταΐζεις τα γνωστά ΜΜΕ(41.000.000€), εξασφαλίζεις τη σιωπή τους, και αρχίζεις τις ΔΟΥΛΕΙΕΣ…

Υ.Γ: Για να έχουμε μια εικόνα για τους Εργολάβους. Σε μια προσφορά180.000€, είχαν βάλει ως δικό τους εργολαβικό κέρδος 90€(!!). Ας φανταστούμε ΟΛΟΙ από που θα έβγαζαν τα υπόλοιπα κέρδη τους. Από τον ιδρώτα και το λειψό μεροκάματο των εργαζομένων. ΑΣ μην επιτρέψουμε ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ