Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | |
Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στην Αργολίδα
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαΐου και την Αργολίδα ενώ τα φαινόμενα θα επικρατήσουν σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και έως το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr βροχοπτώσεις και καταιγίδες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.
Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πολύ ισχυρά και συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Έντονη είναι και η ηλεκτρική δραστηριότητα (αστραπές/κεραυνοί).
Παράλληλα, μικρή περαιτέρω πτώση παρουσιάζει η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς στα πεδινά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 14-16 βαθμούς σε περιοχές μεγαλύτερου υψομέτρου.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Οι κατά τόπους βροχές και καταιγίδες και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ