ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Μαρία Ράλλη: Με συνεργασία και αισθητική σχεδιάζουμε το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Με συνεργασία και αισθητική σχεδιάζουμε το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι
Με αισιοδοξία , με σύνεση και με την ευθύνη που απαιτεί ο ρόλος του καθενός μας συνεχίζουμε τη μετάβαση στην κανονικότητα , στοχεύοντας τα καλύτερα για την πόλη μας , για το Δήμο μας , για τους ανθρώπους μας.

Ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης της θέσης αυτής ,το χρέος μου για δουλειά και προσήλωση στο στόχο και την ανάγκη ενημέρωσης όλων για την δραστηριότητα αυτού του πολυδαίδαλου οργανισμού.

Συνεχίζοντας , λοιπόν , στο στάδιο της μετάβασης και έχοντας πάντα μπροστά μας τις έως τώρα οδηγίες και υγειονομικούς κανόνες των αρμοδίων , κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ. Σ. συζητήσαμε την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες , καταλήγοντας όλοι στην υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων διαφορετικών, φυσικά, και προσαρμοσμένων στη νέα πραγματικότητα.

Επίσης , ενημέρωσα τα μέλη , για τις επαφές που έχω όλο αυτό το διάστημα με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού , στήνοντας μέσα από την κουβέντα το διαφορετικό και προκλητικό συγχρόνως πολιτιστικό καλοκαίρι.

Ήδη έχουμε μιλήσει με την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων , με το Πανεπιστήμιο της πόλης μας και συγκεκριμένα με την κ. Αλκηστη Κοντογιάννη για τη συμμετοχή των φοιτητών - θεατρανθρώπων , με την Παραμυθένια μας και την Πειραματική σκηνή, με θεατρικές ομάδες, με τις χορωδίες , με τη φιλαρμονική , με φωνητικά και μουσικά σύνολα , με καλλιτέχνες του Δήμου μας , με εικαστικούς , των οποίων οι προτάσεις εκπλήσσουν, με χορευτικά σωματεία , με εμψυχωτές .
Οι επαφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού οι προτάσεις και το κάλεσμα σε όλους συνεχίζεται τις επόμενες μέρες.

Σήμερα έχουν καλεστεί οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου Ναυπλίου , του Προοδευτικού Συλλόγου ο Παλαμήδης και ο Εμπορικός Σύλλογος και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους προέδρους , τους τοπικούς συμβούλους και πολιτιστικούς συλλόγους όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων , για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί .

Η συνεργασία είναι το δυνατό μας "εργαλείο" και αποδεικνύεται πολλάκις , όπως επίσης και η αισθητική και η κουλτούρα γενικότερα του ΔΟΠΠΑΤ , και αυτό φάνηκε από τις πρώτες , κιόλας, μέρες της θητείας μας .

Με όραμα , με πολύ αγάπη για τον τόπο που ζούμε και δημιουργούμε και με σκοπό την ενίσχυση και την τόνωση της τοπικής οικονομίας , αλλά και της ψυχικής διάθεσης των δημοτών μας , προχωράμε ....

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ